- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
Ја ќе ти дадам една добра реклама со Ејнстеин

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eee ama ako se iskoristea poracionalno nemase da ima populizam, tolkav rejting i takvo perenje na pari za se tie si razmiluvaat pa izbori se blizat mora da se finansiraatпреку ташаков од нивните реклами. немаат повеќе начини за перење пари? што е работава?!?!?! стварно се неподносливи.
-прави семејство, не пуши цигари, образувај се, отвори го срцето, насмеј се, живеј вака, живеј така, прави ова, прави она... не бе, они да не беа, немаше да знаеме ништо од тоа што го видовме на тв преку рекламите.
стварно преку куwoв веќе. тие пари можеа многу порационално и попаметно да ги искористат.
телиња.
преку ташаков од нивните реклами. ... тие пари можеа многу порационално и попаметно да ги искористат.
телиња.
Dame,ne se sekiraj...takvi kako tebe se pomalku izleguvaat da ja falat vladata i Grujo,samo ne mi e jasno em vi zemaat i troshat pari za gluposti t.e. vashi pari em gi falite...so koj pamet se prashuvam samo.
Опција 3
3. Ем ти земаат, ем само си мислиш дека ти даваат и ем се рекламираат.
како да го вртиш .....ебан си....
да, загрижен сум за нивното богатење, место 6мил да потрошат порационално.Леле колку си се загрижииил рационално да ги трошат твоите пари. Ај ко ќе дојдеш ти на власт ќе се усреќиме од рационално користење на парите.
Уфф - ај можда на некој од форумов ќе му текне да ја надополни листава на рационални работи со кои ти ќе не усреќиш ...
- Ќе ги намалиш платите за 34% (и нема да се рекламираш).
- Ќе ги намалиш пензиите за 34% (и нема да се рекламираш).
- Ќе ги намалиш субвенциите за земјоделците од 100 милиони Еура на 10 милиони (и нема да се рекламираш).
- Ќе престанеш финансиски да ги стимулираш студентите (и нема да се рекламираш).
- Ќе престанеш да градиш студентски домови (и нема да се рекламираш).
- Сите инсталирани компјутери во основното и средното образование ќе ги вратиш во Кина.
- Стимулациите за 3-то дете одма ќе ги укинеш (и нема да се рекламираш).
- Ќе ги укинеш сите реклами за пријавување на корупција.
- Ќе покачиш даноци (и нема да се рекламираш).
- Ќе го вратиш стариот систем на исплаќање на плати и на газдите ќе им овозможиш да не уплаќаат здравствено и пензиско (и нема да се рекламираш).
АЈДЕЕЕЕ - едвај чекамеее рационалисти како тебе да дојдат на власт.
БЉАААААААААК :baeh:
Јас викам они да си откупат термини како што има ТОП ШОП и во тој термин да си ги емитуваат сите можни реклами...
Пошто секогаш кога има владини реклами (особено соопштенија) менувам канал![]()
besplatna reklama na vladata
poradi padot na natalitetot.:costumed2 vladata na reoublika makedonija odobri kurvanje bez granici pod mototo.
NEKA EBE KOJ KOGO STIGNE!:zid: