ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
mu ja mislel grujo i na toa ....ti teknuva na penziite(200den koj ti gi dava)
Значи сепак “се движи“................инфлацијава нагоре.:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mu ja mislel grujo i na toa ....ti teknuva na penziite(200den koj ti gi dava)
А кога била надоле..освен кога требало така и како таква да ја покажат???
![]()
Е имаш право додуша,сепак тогаш и пензиите мируваа.![]()
bolje inflacijata nego rejtingot na grujo....sto mislis ti a:uvo:
zemija sudbinata vo svoi race- reklama na Grujo
vreme e narodot da ja zeme sudbinata vo svoi race - Branko na edni izbori :smir::smir:
дали ти сфаќаш дека не можеш да се "насладуваш на реклами" (ти го изјави ова), платени од "мои пари". Кога велам мои, не мислам целосно мои, ама еден мал дел се и мои, и на другар ми, и на татко ми, и на вујна ми (иако и вујна ми можеби се насладува).
Уффф - и тоа како може да се насладувам на помислата дека тој што се рекламира со мои и твои пари, од купот пари им дава и на земјоделците и на пензионерите и на административците, и намалува даноци, и гради спортски сали - и еве денеска се фалеше дека гради и студентски домови.
Оооооо - и тоа како ќе се насладувам на помислата дека сето тоа негово рекламирање со твоите пари ги доведува едни мрзливци од СДСх до очај. Многу е лезет да гледаш како некои како тебе чурат од нервози дека со твоите пари Грујо си обезбедува висок рејтинг. Јеби га - му текна да дава и на народот и да зема од тебе за да се рекламира, и така се во круг ... Ај да се кладиме дека сега во Март мрзливците од СДСх ќе доживеат поголем дебакл отколку лани во Јуни, т.е. дека ќе освојат на ниво на држава помалку гласови. А во тоа секако има удел и рекламирањето на Грујо - со твоите пари - ха ха.
abee da mozam da ti ja vidam facata koa Makedonija ke ja frli vo ocaj
И јас сум љут бе, шо само СДСМ. Пиши ме и мене таму во списокот - љути поради владиното прекумерно-саморекламирање.Владава премногу се саморекламира?! СДСМ љути.
И јас сум љут бе, шо само СДСМ. Пиши ме и мене таму во списокот - љути поради владиното прекумерно-саморекламирање.
Фала, пријатно :salut:
abeee covece tebe tolkav li ti e kapacitetot zarem ne svakjas deka Mkd odi vo ocaj so ovoj retardo ne jas od sto sakam tuku zatoa sto taka toj pravi i raboti. da bea podobri kapa ke im simnev ali nemaat kapacitet beeццц :bravo: бе значи и Македонија да пропадне само ти и седесето да не признаете дека има подобри од вас...ама реалноста е тоа што седесето се далеку од ДОБРИ![]()
abee da mozam da ti ja vidam facata koa Makedonija ke ja frli vo ocaj