Viva сокови

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.553
Поени од реакции
8.705
4_181213150120172_170x110.png

Македонски производ на сокови.

Ги имам јас пробано оние што им се во 0,2л со цевче внатре што има. ACE коктел им е убав, исто така, а ги имам пробано и овошните од 2л. Viva прават добри сокови и ми се допаѓа што последниве неколку години направија свој препознатлив бренд

Најдобриии соковиииииииии

Уште пиете сокови?

:masa:

Вива можеби е и најдобриот производител на сокови кај нас. Вива АЦЕ коктел, Вива коктел и Мултивитамин ми се најубави:love: Само мислам дека квалитетот во однос на порано некако им е опаднат, но незнам, можеби грешам, вкусот може ми е сменет:)

Вива на Зоре Темелковски одувек биле лоши сокови. И си го задржаа тој стандард, свака им част.

шеќер и лимонтус
и вива и бифрут
купи си овошје од пазар и напрај си сок

Вива е дно, не знам како пиете такви глупости.

Додуше и ретко пијам сокови. Летово се убив од пиење вода, вода и лимон и пиво, може понекогаш и швепс.

Тие т. н. природни сокови (лол, грохотом се смејем ) ми се една голема глупост, нешто многу слично на цигарите. Можно е да претерувам.

Gusti sokovi samo Takovo, praska i kajsija pogotovo. Plus ok cenite se. Viva e sve prasak.

Gusti sokovi samo Takovo, praska i kajsija pogotovo. Plus ok cenite se. Viva e sve prasak.
Сигурно е ради цените, 3 за 90 пери носи. Можеш и вочне капи да пробаш, 2 литра тетрапак за 50 денари. :icon_lol: Па и сано и бифрут, тоа не се ни џусеви, туку сируп растворен. Инаку се слагам, од 3 кила помаранџи ти излегува литарипол сок отприлика, а и вкусот е неспоредлив со било кој купечки сок.

Oдличните се густите сокови, поготово кога ќе наложат 50% овошје најмалце, нема врска што тоа овошје е тиква со ароми на праска, кајсиа итн, the amount of marketing is over 9999.

Oдличните се густите сокови, поготово кога ќе наложат 50% овошје најмалце, нема врска што тоа овошје е тиква со ароми на праска, кајсиа итн, the amount of marketing is over 9999.
Не и кажувај дека е од тиква нека си мислат дека е праска и кајсија. [emoji3]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom