Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
? И јас ќе го споделам моето искуство за да помогнам на сите оние кои се двоумат, па нека одлучат сами... Цело лето бев на диетата од Вита Диет , со тоа што мојата се состоеше од овошје за доручек, па некој поедноставен ручек и салата за вечера. Ок - јас сум карактер и немав проблем со издржување , почнав да слабеам, но после 2 месеци тежината почна да ми стагнира, значи не јадев ништо а не слабеев...и затоа им реков...луѓе дајте нешто сменете ми во режимот бидејќи очигледно нешто не ми одговара...а они на тоа ми дадоа мени за една недела која се состоеше од 3 овошни дена , 2 водни дена и 2 дена само со ручек. Тоа беше дефинитивно врвот - издржав така 2 недели прегладнета и бидејќи веќе имав поминато повеќе од 3 месеци таму решив дека е време да се откажам. Ослабев 7кг за 3,5 месеци, а за помалку од 2 месеци после си вратив 5кг и што е најтрагично доооолго време после тоа имав чувство дека постојано сум прегладнета...затоа мој совет само здрава исхрана и многу вежбање, никакви клубови, никакви изгладнувања :nesum:a kaj se naoga vita diet club ako znae nekoj kotakt od niv
fala
Ко што знам јас, позади т.ц Беверли Хилс се. Еве ти контакт:
Vita diet club bul.V.S.Bato 8-a, Skopje
(02)2454379
Ново лисиче будало е адресава![]()
)дали некои знае колку би можел да изгубам килограми за 1 месец доколку внесувам околу 1000-1500 калории дневно и плус одам на фитнес минимум 3 пати во неделата ( вежбам 45-55мин на орбитрек и точак ) сега сум околу 105-110кг и колку што гледав на интернет ми требаат дневно околу 3000-3300 калории сега знам дека некои ќе рече дека не е многу здраво но првенствено ми е да ослабнам