Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам изградено копче на пр. cmd1 и 3 анимации. Сега сакам да направам кога ке кликнам на копчето да се појавува една анимација, кога ке кликнам пак друга итн, ама по редослед кој јас не го знам. Дали може тоа да се направи и ако може како?
За да не го знаеш редоследот ќе си направиш случајно да генерира број. Користи RND мислам дека беше (Random) да генерира број помеѓу 0 и 1, а ти со твој математички израз ќе добиеш број поголем од 1 а помал од 3 . . .
Имам изградено копче на пр. cmd1 и 3 анимации. Сега сакам да направам кога ке кликнам на копчето да се појавува една анимација, кога ке кликнам пак друга итн, ама по редослед кој јас не го знам. Дали може тоа да се направи и ако може како?