Вистината за мажите (и жените)!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Sasha Gitri [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]~ Зад секој успешен маж, стои изнедадена жена!

Marion Pirson ~ Кој е прв кај девојка, таа е негова девојка. Кој е последен кај девојка, таа е негова жена!

Dushan Radovic ~ Мажите се среќни во оние денови кога самите на себе си изгледаат важни!

Anri Monterlan ~ Кога мажите би биле толку добри љубовници како што кажуваат, жените не би имале време ни да се исчешлаат!

Sasha Gitri ~ Поголемиот број мажи кои зборувале паметно за жените биле слаби љубовници. Големите практичари не зборуваат, туку работат!

Zana Moro ~ Мажите пред бракот го губат срцето, на денот на венчавката умот, а по свадбата останатото!

Rosana Batiljoni~ Што прават мажите во кафани? -Ништо. А што разговараат!? -Ништо особено. Па зошто тогаш седат во кафани!?!!? -Токму затоа!

Dushan Radovic ~ Мажот кој успеал до староста да остане заљубен во својата жена мора често да бил на службен пат!

Mikesh ~ Мажите мислат само на две работи. Втората е пари!

Zana Moro ~ Фудбалот привлекува два вида на мажи: оние кои немаат девојки и оние кои имаат жени!

Dushan Radovic ~ Единственото нешто што еден маж не може да им го прости на другите мажи е кога тие имаат поубава жена од неговата!

Jovan Ducic ~ Смешно. Секој маж сака да биде прв кај една жена, а никој не сака да биде последен!

Za Za Gabor ~ Природата на мажот можат да ја изменат две работи: парите и жените!

Индиска поговорка ~ Храбрите мажи трескаат со вратата кога доаѓаат во куќата, а кукавиците само кога си одат!

Dushan Radovic ~ Мажите во љубовта ја надминуваат дозволената брзина, или паркираат на забрането место!

Lemon ~ Мажот е најслад кога убава жена му шепоти дека е силен!

Barton ~ Мажот на жената секогаш и го кажува истото, но за среќа на различна жена!

Moro ~ Претворете ја куќата во кафеана, па ќе видите колку вашиот маж е весел и забавен човек!

Народна поговорка ~ Мажот кој успеал во животот - тоа е оној човек кој може да заработи повеќе отколку што неговата може да потроши. Жена која успеала во животот - тоа е онаа жена која успеала да најде таков маж!

:baeh::baeh::baeh::pos::pos::pos:

Да чекам контра удар од мажите или не?:wink:
Жени, продолжете после мене!

П.С. Само не ја вртете на сеир ве молам!
[/FONT]

The`bItCh напиша:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Да чекам контра удар од мажите или не?:wink:
Жени, продолжете после мене!

П.С. Само не ја вртете на сеир ве молам!
[/FONT]
Темата ти е наречена „вистината за мажите” - од каде ќе знаеме дека тоа е „вистината” и кои се овие „ојле-дојлевци” да кажат што е вистина, а што не е?

Како прво, 4/5 од овие имиња првпат ги слушам.
Би ги анализирал сите „поговорки” и нивната глупавост, ама искрено ме мрзи.

The`bItCh напиша:
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

Sasha Gitri ~ Поголемиот број мажи кои зборувале паметно за жените биле слаби љубовници. Големите практичари не зборуваат, туку работат!
Za Za Gabor ~ Природата на мажот можат да ја изменат две работи: парите и жените!
Lemon ~ Мажот е најслаб кога убава жена му шепоти дека е силен!

[/FONT]

Само со ова делумно се сложувам иако сите овие "вистини" мене поише ми личат на сеир него на вистина :icon_lol:Особено последната од трите горенаведени посебно ја истакнува вистинската природа на мажите :icon_lol:

"Мажот е роден за да биде воин,а жената да биде одмор на мажот" - Фридрих Ниче...:)

sinook напиша:
"Мажот е роден за да биде воин,а жената да биде одмор на мажот" - Фридрих Ниче...:)

Со целата почит за Ниче реченицава нема врска со реалноста :wink:

Виктор Иго - Мажот има само една сигурна љубов - љубовта од неговата мајка.

The`bItCh напиша:
Виктор Иго - Мажот има само една сигурна љубов - љубовта од неговата мајка.
Тоа би значело - „сите жени што ти викаат дека те сакаат се лажливи кучки“?

Боговите нека ни подарат способност со туѓи очи да ги гледаме своите сопруги! - Вил Дурант

Кога мислиме на „моќен и успешен маж“ мислиме на роден лидер, а кога мислиме на „моќна и успешна жена“ - мислиме на аномалија.

- Марјан Лазаревски.

Acid напиша:
Кога мислиме на „моќен и успешен маж“ мислиме на роден лидер, а кога мислиме на „моќна и успешна жена“ - мислиме на аномалија.

- Марјан Лазаревски.

Не пишувај ствари што не ти одговараат на нивото на интелигенцијата :ne:Ова поише ми личи да го напише некој необразован дудук него ти... :icon_mad:

Dani^^^ напиша:
Не пишувај ствари што не ти одговараат на нивото на интелигенцијата :ne:Ова поише ми личи да го напише некој необразован дудук него ти... :icon_mad:
Ќе ти реплицирам со мислата на The`Bitch што ја пиша кај мене во месинџер, па ти види дали ја сум дудук и што всушност мислат другите околу тоа. :wink:

a be da mozhev da davam reputacija na 20 posta kje ti daev!!

Нормално, се однесуваше на:

Кога мислиме на „моќен и успешен маж” мислиме на роден лидер, а кога мислиме на „моќна и успешна жена” - мислиме на аномалија.

- Марјан Лазаревски.

Acid напиша:
Ќе ти реплицирам со мислата на The`Bitch што ја пиша кај мене во месинџер, па ти види дали ја сум дудук и што всушност мислат другите околу тоа. :wink:

Нормално, се однесуваше на:

Не ги превртувај моите зборови :ne_zboram Со тоа не мислев дека си ти глуп далеку од тоа...ми изглеаш превише паметен за да напишеш нешто такво кое што навредува цела група на луѓе - жените.

P.S Браво за жените кои што размислуваат така не би знаела што друго да кажам...

Во право си е чоекот бе.
Само не забегувајте. Целта беше препуцавање .. ама не вакво.:wink:

Mental anxiety, Mental breakdowns, Menstrual cramps, Menopause ...
Did you ever notice how all women's problems begin with MEN!?

The`bItCh напиша:
Во право си е чоекот бе.

Никако...ако ти мислиш дека со тоа што една жена ќе биде успешна и паметна дека таа е воедно и "ненормална" и има фалинка јас не мислам...ниту го мислам тоа за мажите :ne::ne:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom