G
GoddessOfRock
Гостин
0l1ver@ 3 P1s@t3lk@t@:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:0liver@
vistina za mene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0l1ver@ 3 P1s@t3lk@t@:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:0liver@
Ja citav za vreme na raspustot... Interesna e poslebno delot kogaveli Dek Komandantot imal sex so dvajca od zatvorencite, a komandantot e grk, Isto drugo interesno mesto e koga veli deka Grcaija ja vodat pederi( so tie zborovi)
Ne ja razbra, a pred malku ja citase. Jas ja citav za matura i uste ja pomtam.. a ti...[zEUs];2266258 напиша:лол интересна лектира значи а![]()
Ne ja razbra, a pred malku ja citase. Jas ja citav za matura i uste ja pomtam.. a ti...
Nemam[zEUs];2266273 напиша:Абе ја почнав само пет-шест стране прочитав...
А ми ја кажуеја у школо, дека се случува у некој затвор на некој остров (изгледа голи оток) и тој што им е управител и работа затворенициве, пеер бе xD
бтњ... вистина за тебе...зш пишуеш со латиница, немаш кирилица ?
Nemam
Inaku ne e Goli Otok. Dejstvoto e pred Goli Otok, uste vo Graganskata Vojna vo Grcija. Zatvorenicite tamu rabotat, a komandantot privremeno si go vadi merakot na niv...
Nemam
Inaku ne e Goli Otok. Dejstvoto e pred Goli Otok, uste vo Graganskata Vojna vo Grcija. Zatvorenicite tamu rabotat, a komandantot privremeno si go vadi merakot na niv...
BTW Kapetanot e kuso , debelo i grdo covece... Sto nosi kamsik so sebe i gradi crkva. Ako pripremaj se , ke ja imas z amatura nea...ГАДНО.....:pos2::pos2:
DAP...btw ne sum uste maturirala:pos2: ja citav za polugodije[zEUs];2266294 напиша:У школо ми рекоја дека ,,можда е голи оток,, ама не ја сватиле изгледа xD
,,Jas ja citav za matura i uste ja pomtam,, ...за матура ? :/
BTW Kapetanot e kuso , debelo i grdo covece... Sto nosi kamsik so sebe i gradi crkva. Ako pripremaj se , ke ja imas z amatura nea...
DAP...btw ne sum uste maturirala:pos2: ja citav za polugodije
Велес 16 години.Друго нешто те интересира?????ме има бе кај што ме интересира,ама сега нашколо сум и немам време..
ај опиши си се..ама од кај си и се...?
Велес 16 години.Друго нешто те интересира?????
Велес-па се бутка некако.Пане бе што ќе ми е.Како е во Велес??Дај вистина.?