Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Совршениот:Долга црна коса,добри заби,зелени очи.Повисок од мене малце и да не е дебел.Може да има некоја плочка на стомакот:wink:Важно ми е да е духовит и да немат лоша душа ама не сакам романтики и такви чуда.Не сакам да е некој што поминува со 1 ама не мора ни до сите 5ки.Битно да сака да постигне нешто во животот да има амбиции.
= Ова ти е ПЛУКНАТ Milanez, како си можела да го погодиш вака еј, тотално исти е, дури добиваш и бонус- Milanez full е пари и (билдер е!),:wink: Јас мислам совршен пар ќе бидете.

П.С. Неше дур се реши Raperce да иде у Охрид да ја ќари, иди ти прв плеснија, после Raperce нека нека се мисли уште. :pos2::pos2:

= Ова ти е ПЛУКНАТ Milanez, како си можела да го погодиш вака еј, тотално исти е, дури добиваш и бонус- Milanez full е пари,:wink: Јас мислам совршен пар ќе бидете.

П.С. Неше дур се реши Raperce да иде у Охрид да ја ќари, иди ти прв плеснија, после Raperce нека нека се мисли уште. :pos2::pos2:
Луд си ти бе :pos: :pos: :pos:
Што си у право у право си, само што немам црни коси ја другото е исто :)

пс. Не сум фулл и не сум билдер, за тоа второто на часови кај тебе :pos:

[zEUs];2219956 напиша:
какви дечки сакаш?? Детален опис...:helou:
Леле баш си немам зацртано се, ама најважно ми е да има некоја цел во животот и да знае што сака да прави со себе во иднина. Порано си ги сакав лошите момци, ама сега... не знам :pipi:САКАМ БУБАТОРЧИЊА БЕ, со сино очи ( тоа мора да биде и тачка)

Леле баш си немам зацртано се, ама најважно ми е да има некоја цел во животот и да знае што сака да прави со себе во иднина. Порано си ги сакав лошите момци, ама сега... не знам :pipi:

Па може уште нешто да објасниш!

Вистина за мене!

Луд си ти бе :pos: :pos: :pos:
Што си у право у право си, само што немам црни коси ја другото е исто :)

пс. Не сум фулл и не сум билдер, за тоа второто на часови кај тебе :pos:
Абе дечко не биди скромен сега, колкави мускули имаш само :sport1:, и ја вежбам ама немам таква генетика како твојата сега па и ти, имаш и пари само сега си скромен нејќеш женските по пари да трчаат по тебе, сакаш вистинска љубов. Глеј плус и романтичен е

П.С. BON JOVI Гледај дечково дури скромно е, кај се наоѓа ваков лепотан плус и скромен, нема денес скромни машки во комбинација со лепотани, затоа побрзај дур не ти го украдат, многу риби трчаат по него.:pos2:

Опаааааа Миланез.....:back:Јас уште од вчера се турив од дудлање кај него на профил:)

Леле баш си немам зацртано се, ама најважно ми е да има некоја цел во животот и да знае што сака да прави со себе во иднина. Порано си ги сакав лошите момци, ама сега... не знам :pipi:САКАМ БУБАТОРЧИЊА БЕ, со сино очи ( тоа мора да биде и тачка)

ти не сакаше бубаторчиња!!

Може вистина!!:back:

:smir:

Ја имам сини очи, и доста добро дете сум ...:pipi:

а за мене вистина ќе може :)

Еееееее ја не викам јави се без причина.

Вистина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom