Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Една вистина за ПараноиК... зошто цел божји ден не се одељуеш до компјутерот :pos:

Не им влагај у потсвест на луѓето....:)...
ЈАс сакам...Една голема вистина...:)

хех.... голема вистина?

хм... не те знам доволно добро за такви прашања :), ама ќе те прашам зошто не се откажеш од цигарите ако сметаш дека можеш?...

Шо ова две вистине ќе добиемо сеа а :vozbud: :pos: :pos: :pos:

Ме мрзи сеа :)

Замарам ама ај вистина :)

хех...

ако пред тебе има копче кое ако се притисне добиваш 200.000 евра, а притоа умира еден човек некаде на Земјата... дали ќе го притиснеш?

хех...

ако пред тебе има копче кое ако се притисне добиваш 200.000 евра, а притоа умира еден човек некаде на Земјата... дали ќе го притиснеш?
Кј го ископа прашањево жити бога. Нема шансе тоа да го напраем. (unless its you)
just kidding :)

Кј го ископа прашањево жити бога. Нема шансе тоа да го напраем. (unless its you)
just kidding :)

don't lie to me young boy.... :)

прашањево е чист тест за твоето размислување (не дека ме интересира дали ќе го притиснеш, туку зошто би го притиснал :)), ништо повеќе
ај вистина за мене...

don't lie to me young boy.... :)

прашањево е чист тест за твоето размислување (не дека ме интересира дали ќе го притиснеш, туку зошто би го притиснал :)), ништо повеќе
ај вистина за мене...
:star:Im not lying to you grasshoppa life is suppose to run in perfect harmony and it's suppose to end naturally not by аny other way.

Што кур ми е почнав да филозофирам.:pop:.

Ако би дошол некој кој ќе ти исполни 3 желби што би посакал?

Im not lying to you grasshoppa life is suppose to run in perfect harmony and it's suppose to end naturally not by аny other way.

Ако би дошол некој кој ќе ти исполни 3 желби што би посакал?

you really think so? :)... I bet you can't even explain what does life mean

1 желба само ќе побарам.... да ми се појави дух кој ќе ми исполнува желби колку што сакам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom