Роналдињо....ај дајте еден П за мене нека иди се у пичку материн:pos2::pos2::pos2::pos2:
Стај аватар од роналдињо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роналдињо....ај дајте еден П за мене нека иди се у пичку материн:pos2::pos2::pos2::pos2:
Че ставам...Милан треба да бида 1во мести дагебам:pos2::pos2::pos2::pos2:Стај аватар од роналдињо![]()
Че ставам...Милан треба да бида 1во мести дагебам:pos2::pos2::pos2::pos2:
Прво да одговорам за Мики: НЕ ОДАМ
сеа да ти кажам на тебе(Фросина),дека се гледа дека братучетка ти е Дип..И таа исти предизвици дава..
1.КОлку си висока170
2.КОлку си тешка55
3.Колкав IQ-коеф. имиш над 150
4.Каква теј коста светла
5.КОј дел од струмица најного го сакиш центаро, глобал....
ОБАВЕЗНО ДА МИ ОДГОВОРИШ
ај сеа В за мене
Че ставам...Милан треба да бида 1во мести дагебам:pos2::pos2::pos2::pos2:
И до кога да го носам?
НЕ!!имаш ли га видено ан лиза
Ај ти клади аватар од Тера Патрик,ама гола да бидеАј за мене Предизвик
![]()
ХАХАХХАХАХ глуп е он за мене бе. предизвик за тебе: Изјави љубов на РаперчеНЕ!!
Еииииииии над 150 IQ???Нема шанси!Или Ајнштајн да та викум :pos2:
За мене П
Ај ти клади аватар од Тера Патрик,ама гола да биде(може и од Памела Андерсон,важно гола да биде)
Да ти стои до следниот натпревар на МИлан(Хедела 26-ти Април 15:00 саат)
Изјави љубов на ФАНТОМ:baeh::baeh:ХАХАХХАХАХ глуп е он за мене бе. предизвик за тебе: Изјави љубов на Раперче
Предизвик з амене
лллллеееееееееееееееееееХАХАХХАХАХ глуп е он за мене бе. предизвик за тебе: Изјави љубов на Раперче
Предизвик з амене
Ти пиши во потпис..Ауф аватароф со сум го тртнал:pos2::pos2::pos2::pos2:ај П за мене
не се секирај..тоа за мене го кажа..а јас кажав за тебе:smir:лллллееееееееееееееееееене ме заебавај...на машко не...ај на женско ама на машко...!!поразмисли и пак кажи ми те молам
Шампион...Фросина ми вика...да му изјавам љубоф на раперче....абе не сум женско и не сум пЕДеРР!!!дај те молам Фросина....не ме заебавај....ај на женско ај ама на машко!!:pos2:
Ти пиши во потпис..
Јас сум БОТ НА КВАДРАТ!
не се секирај..тоа за мене го кажа..а јас кажав за тебе:smir:
Ке ме БАНИРЕ, а плус тава денеска изјавувах љубов. утре можеИзјави љубов на ФАНТОМ:baeh::baeh:
епа ондак.глеам оти си у анти-C.Ronaldo па затоа.стај аватар од него!Ке ме БАНИРЕ, а плус тава денеска изјавувах љубов. утре може
Ja beепа ондак.глеам оти си у анти-C.Ronaldo па затоа.стај аватар од него!