Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вистина - Што би правеч со Милион евра,
Предизвик - Дај ми 7 вистини.

И нека ми даде друг член предизвик.

Несакаш да пишуваш по други теми,несакаш да даваш вистини,не сакаш да пишуваш по профили дека сакаш некоја...Немам идеи :nesum:
Ај смени потипис или тајтл...Да имаш спомнато некој од форумов:wink:
И дај ми вистина:pipi:

Несакаш да пишуваш по други теми,несакаш да даваш вистини,не сакаш да пишуваш по профили дека сакаш некоја...Немам идеи :nesum:
Ај смени потипис или тајтл...Да имаш спомнато некој од форумов:wink:
И дај ми вистина:pipi:

Running out of creativity тоа е...(како мислиш да имам спомнато некој од форумов)

Вистина за тебе - Do you know how to dance?

Вистина за мене.

Па некој да го спомниш....Да го има него во потписот...
Се разбира дека да:pipi:Имам одено и во школа за модерни танци.
Ти знаш нешо break dance?

Абре немат предизвици море....265 страни прочитав за да ти најдам некој и немат:wink:
Коа ке дојдеш Ох или јас таму ќе сакаш да играме кошарка да те растурам?:pipi:
И дај ми вистина:wink:

Оn May the 1 (maybe). But im the spawn of Vince Carter and i will be tough to beat. "evil laughter"
Дај предизвик еве - Само не пишувам те сакам во профили (друго све е дозволено). Ај да ти олесним малце работава пошто тешко ти иде со предизвициве.....душиче си.....тоа е. :)

готово ќе се рашиме на први:wink:
И не ми даде вистина море:salut:

Хм....Што подразбираш под оваа поговорка.
Give man a fish you feed him for a day, teach a man to fish and you feed him for a lifetime.

Хммм.....
Дека за да постигниме нешто во животот треба да знаеме како да го направиме тоа.Другите можат само да ни помогнат а знаењето ќе го имаме цел живот и благодарение на него ќе одиме напред:wink:
Се избрукав а?хаха

Дома...стално се реметиме со брат ми.
Ај последна вистина и да се спремам за школо.

Кога би можел да го вратиш времето...Која грешка од минатото би ја исправил?:wink:

Па.....епа згрешив што се запишав забен - техничар место јазично во гимназија. Би се вратил во тоа време дефинитивно.
Ајт останете ми со здравје, а ти вежбај баскет......не дека ќе се увежбаш доволно за да ме победиш, ама барем пробај.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom