Virtual DJ

• Креатор на темата Креатор на темата Снеф:)
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 март 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
Ајде кој се користи Virtual DJ? Да си напраиме малце муабет ова она лабаво.Колку време го користите,на кое ниво сте??? Можда ќе постирате некои миксови...Ае позз! :)

Онака на прв поглед ми се чини како доста интересен и едноставен програм. Немам никако време детаљно да го прочепкам, да видам што опции нуди.
Иначе имам некои безвезе миксови, што не вреди да се стават тука :icon_mrgr:

Ајде кој се користи Virtual DJ? Да си напраиме малце муабет ова она лабаво.Колку време го користите,на кое ниво сте??? Можда ќе постирате некои миксови...Ае позз! :)

Колку години имаш ? :)

Сум пуштал со него музика онака аматерски на некои роденденски забави на другари, едноставен е и има доста опции. Ништо посебно.

Ова е нешто како програм за миксање музика или само за слушање ? или ги има и двете >?

Ова е нешто како програм за миксање музика или само за слушање ? или ги има и двете >?

Ова е програм за миксање музика, а има и за слушање има опција да си направиш плејлиста и да си течат песните по неа но тоа може и со Windows Media Player :)

Го рчкав програмов уште у средно, на приватни забави пуштав музика преку него. Исто така и Traktor DJ е ок програм.

шо муабет сакаш да правиме баќо интересна програма за миксање, иако викат дека е повеќе за почетници ама нема врска дури и некои од славните ДЈ-и имат пуштано на неа музика, иначе ја корисам веке 2 години и не ми здосади, Traktor Pro е "по професионален" имам пробано и на него ама сепак остануван на VDJ подобра визуелност има кон траките шо ги пушташ... еве од мене нешто со користење на VDJ :) уживај :свиркам:

Дај препорачајте некој сличен софтвер, VirtualDJ ми е некако воопшто непрегледен. Дајте некој поестетстки

Интересен е програмот сосема, имаш многу безброј комбинации и елементи кој што можеш да ги искористиш.
Имам пуштано неколку пати на овој програм на некои манифестации и приватни журчиња и задоволен сум.
Евентуален по про програм од овој кој што сум го користел и знам дека го користат ДЈ- те е Трактор Про.
Тој програм е доста многу покомплесен од Виртуал Дј.
Ќе постирам некои миксови од мене во скоро! ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom