VIP SMART тарифни модели

• Креатор на темата Креатор на темата VIP GURU
  • Време на започнување Време на започнување
лет ми гес
работиш на техничка (или каква и да е) поддршка и немаш шо да прајш во 3 и пол па си викаш дај да поработам на вирален маркетинг, можда ќе ми дает и бонус газдиве :pipi:

Јас да те прашам ГУРУ:)
Зошто ви постои сајтот вип.ком.мк? Таму е све така убаво објаснето:)

Sekako deka ima informacii na nasiot sajt vip.mk no isto taka ke se soglasite deka ova e daleku podobar i poneposreden nacin za dobivanje informacii za nasite uslugi

Sekako deka ima informacii na nasiot sajt vip.mk no isto taka ke se soglasite deka ova e daleku podobar i poneposreden nacin za dobivanje informacii za nasite uslugi
Со цела почит би ви кажал не. Се што ми треба е напишано многу убаво и фер и коректно на вашиот сајт. Ако сте за дружба океј, бујрум ќе се дружиме. А да продаваме гурабии т.е. копи пејст да правиме на се што има на сајтот не би рекол баш.
Тарифен модел тој и тој, проверувам наоѓам чао создравје информиран скоро информиран ипол.
Башка, реклама на главната страна имате:) ова веќе би било сватено ко спамирање:)

Лека ноќ и пријатни работни денови со форум.кајгана.ком:)

кога веќе се претставуваш ко вип офишлс, дај кажи шо е твојата позиција таму

Секоја чест ако VIP определиле човек за неофицијална или официјална техничка поддршка на форум.

Респект...

дај напрајте за при пејд бесплатни разговори кон сите мрежи во светов и дење и ноќе и најјаки ќе сте:vozbud::vozbud::vozbud: :pos::pos::pos:

што е тука за респект?? вип стил сакс...

Елаборирај зошто, бидејќи само сакс не ми е доволно - од кај те знам ,може имаш 2 грама мозок (според твојот коментар веројатно и толку имаш) - зошто да ти верувам?

Најдобро би било да си направите свој форум за таму да се обратат сите што имаат прашања до ВИП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom