Вицеви без наслов 2 дел

Една плавуша имала аквариум со риби. Еден ден на гости и доаѓа другарка и, исто така плавуша и ја прашува:
- Зошто не им ја смениш водата на рибиве?
- Па уште не ја испиле.

Летаат со авион Бранко и Никола. Никола некако замислен му вели на Бранко:
- Абе Бранко знаеш ли што си мислам! Да фрлам јас 100 евра од прозорец да усреќам некој во Македонија, што велиш?
На што Бранко рекол:
- А, да фрлиш ти 10 пати по 100 евра па да усреќиш десет македонци?
На што се јавил и пилотот, велејќи:
- А да се фрлите вие двајцата, па цела Македонија да ја усреќите?

Колега како помина на испитот?
Како у црква...
Он чита прашањето,ја се крстам.
Ја кажувам одговорите он се крсти.

majka mu vika na sinot
SINEE PODOBAR SI OD TATKO TI U KREVET
sinov ZNAM MAMO MI KAZA SESTRA MI!! :))

:pos::pos::pos::pos:

Овој е најинцестоидниот виц што постои......памтам у средно прв пат коа го слушнав,со денови се смеевме :pos:

Овој е најинцестоидниот виц што постои......памтам у средно прв пат коа го слушнав,со денови се смеевме :pos:

Koга го прочитав тоа јаболките што ги јадев ми излегоа низ стомак од смееење :pos:

Еве уште еден

Како Цига наручује "Danza Kuduro" ?
-Може од домара она Данице гадуро?

:vozbud::vozbud::pos:

Математика: Мене никој не ме сака
Физика: Ни Мене
Физичко: Ми љубоморите?
Одмор:Мене сите ме сакаат
Распуст:Сигурен си?
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 21:30 ---
Математика: Мене никој не ме сака
Физика: Ни Мене
Физичко: Ми љубоморите?
Одмор:Мене сите ме сакаат
Распуст:Сигурен си?
Пензија:Бич плиз**

Наставникот ги прашува децата што е тоа што им мириса убаво?
Децата одговараат: Ружа, Парфем....
Го прашува малиот Петре: Тебе Петре што ти мириса убаво?
Петре без размислување вели: Пичка!
Наставникот се налутил и го избркал до час со порака наредниот ден да дојде на разговор со татко му. Следниот ден доаѓа Петре на училиште без татко му и професорот го прашува: Каде е татко ти?
Петре: Тато ми рече на кој не му мириса пичката убаво, тој е педер, а он со педери на разговара.

Двајца охриѓани, поднапиени, по полноќ, влегуваат во такси кај пристанишчено.
- Колку пари е бале до Пешчани, делено на тројца - прашале.
- Оти на тројца, ко сте двајца - зачудено прашал таксистов.
- Оти бе бале така бројш, а ти не идеш?

bas mi tekna vo momentov eden vic-i se javuva edno dete na sestramu koe bega od uciliste od nekoj siledzija:dado,dado,doagaj tuka nosi zavoj vednas! taa:ama sto ke ti e zavoj be dete,da ne te tepal nekoj kreten? -seuste ne,ama eve go ide nakaj mene!

Судијата прашува:Зошто ја убивте вашата жена?
- Ја затекнав гола со еден маж.
- Зарем не беше подобро да го убиете него?
-Не... подобро да убијам една жена отколку секоја вечер различен маж.

На пазарска тезга девојка внимателно бира јајца...вади ги разгледува,ги враќа,од една на друга табла и после 20 минути продавачот и вика .... све се само јајца Г-це ... кур нема ...

Наставникот го прашува ученикот:
Ако треба да бираш меѓу пари и памет што би одбрал?!
-Ученикот одговорил: Пари
-Наставникот се насмеал и рекол: јас би одбрал памет
-Ученикот исто така се насмеал и одговорил: секој бира тоа што му фали.

Дошло момче во аптека и бара кондом со вкус на малина. Аптекарката му вели дека немаат. - А дали имате со вкус на јагода? - Не, немаме, одговара аптекарката.

- Момчето малку се замислило па прашало, а случајно да не имате со вкус на јаболко?
Една бабичка која стоела зад него во редот не можела да не искоментира.
- Па дете ќе ги користиш ли ти кондомите за тоа за што се користат, или ќе правиш компот?
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:48 ---
Виц на денот: Трпе и плавуши
vic-na-denot-trpe-i-plavusi-povekje.jpg
Во еден летен ден, Трпе решил да се освежи во една градска фонтана сосема гол додека никој не го гледа. Зел со себе и сапун. Но, наишле три плавуши...
...а Трпе решил да се преправа дека е статуа.
Се укочил во една позиција, а сапунот го ставил во уста. Плавушите исто така решиле да се избањаат.
Сите се соблекле една по една и влегле во фонтаната.
Едната го видела сапунот во устата на Трпе, го потегнала Трпе за пенисот, а тој плукнал половина од сапунот.
Дошла втората и таа го потегнала за пенисот кога тој ја плукнал и втората половина од сапунот.
Дошла и третата на ред па и таа го повлекла Трпе, но не останало веќе од сапунот.
Потегнала уште еднаш и жива среќна им рекла на другарките: Видете, видете, јас добив течен сапун!
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:53 ---
Дошло момче во аптека и бара кондом со вкус на малина. Аптекарката му вели дека немаат. - А дали имате со вкус на јагода? - Не, немаме, одговара аптекарката.

- Момчето малку се замислило па прашало, а случајно да не имате со вкус на јаболко?
Една бабичка која стоела зад него во редот не можела да не искоментира.
- Па дете ќе ги користиш ли ти кондомите за тоа за што се користат, или ќе правиш компот?
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:48 ---
Виц на денот: Трпе и плавуши

vic-na-denot-trpe-i-plavusi-povekje.jpg
Во еден летен ден, Трпе решил да се освежи во една градска фонтана сосема гол додека никој не го гледа. Зел со себе и сапун. Но, наишле три плавуши...
...а Трпе решил да се преправа дека е статуа.
Се укочил во една позиција, а сапунот го ставил во уста. Плавушите исто така решиле да се избањаат.
Сите се соблекле една по една и влегле во фонтаната.
Едната го видела сапунот во устата на Трпе, го потегнала Трпе за пенисот, а тој плукнал половина од сапунот.
Дошла втората и таа го потегнала за пенисот кога тој ја плукнал и втората половина од сапунот.
Дошла и третата на ред па и таа го повлекла Трпе, но не останало веќе од сапунот.
Потегнала уште еднаш и жива среќна им рекла на другарките: Видете, видете, јас добив течен сапун!

Зашто мушкарци немав цицке?
- Затој што по цел дн би се играле сс њима!
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:54 ---
Вечна женска секирација на Фејсбук:
Не е онлајн - мора да е с’с онуј кучку!
Онлајн е - мора да се допишуе с’с онуј кучку!
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:57 ---
Се вози баба во автобус, кога пред неа двајца се „фаќаат“. Кога девојката сфатила дека бабата гледа во нив, и рекла: - Бабо, би сакала и ти вака, нели?

А бабата и одговорила:
- Е, драга ќерко, во мое време јас одев од едната страна на улицата, а тој од другата. Јас само ќе му мавнев со раката и тој ќе се возбудеше. Види сирота ти што сè треба да направиш за да се возбуди
smiley-smile.gif

--- надополнето: 15 јануари 2012 во 17:58 ---
Сообраќајна полиција застанува постар господин во два часот после полноќ и додека му ги прегледува документите, полицаецот го прашува:

- Каде сте тргнале во два часот после полноќ?

А, господинот на тоа одговара:
- Одам на предавање за последиците од претерано консумирање алкохол и цигари, нивното штетно влијание на телото и психата, за негативните ефекти на социјалниот, друштвениот и фамилијарниот живот со посебен осврт на темата касно прибирање дома!
- Навистина?! Ау, па кој држи такво предавање во ова ниедно време??!
- Па, жена ми!

‎-Има два вида на мажи:
-Oние кои ги изневеруваат своите сопруги. . .
-И оние кои не ги изневеруваат? Довикува некој.
-Не, туку кои велат дека тоа не е вистина!

Синот му вели на татко му (полицаец)
-Тато, купи ми молив.
Оди таткото во книжара.
-Дајте ми молив за трето одделение.
Продавачката (плавуша)
-За прва или за втора смена?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom