Вицеви без наслов 2 дел

Цимерката: Цобе шо направи за ручек а? Цел ден дома лежиш.
-Не бев дома сеа си дојдов.
Ај докажи?
-Мирисни ми ги нозете.

Вечерта македонецoт урла „Ке се тепаме! Ке го уништиме непријателот ! Сите на нозе!“ Утредента сите трчаат кон бојното поле , македонецот обратно.
Кога го прашале „Ти каде, бре?!“, тој отговорил: „Го мразам непријателот! Не сакам очите да му ги видам!!!“

Си доаѓа малиот Исус дома со оценки од полугодие и некако безволно ја подава книшката на мајка си - Дева Марија.
Таа ја отвара и започнува:
- По хемија 2 !!! Сине, кој ти кажа, дека е дозволено за време на час да ја претвораш водата во вино?!
- По математика 2!!!! 3 риби и 5 леба не можеш да разделиш на луѓето !
- По физичко 2!!! Ве однеле на базен за да ве научат да пливате , а не да одите по водата !!!
А, Исусе, Исусе, со такви оценки, мислам, дека треба да си ставиш крст на великденскиот распуст.

Колку си висок?
-Паа метар и желба за растење!

Ја фрлил дедото мрежата и кога ја извадил -полна со морска трева. Седнал и ја изпушил тревата.
И понатаму се’ е како во приказната: златните рибки зборуваат, желбите се исполнуваат..

Машки:Девојко не се радувај за тоа што сите машки трчат по тебе.Сите фудбалери трчат по топката но на крај повторно ја шутираат.
Девојки: Ти момче не се радувај многу дека сите девојки лудуваат по тебе. Ние жените кога и да си купиме еден пар штикли секогаш си купуваме уште 15 пара за резерва.

Девојче се жали на мајка си :
- Мама, ме боли стомакот
— тоа е затоа што цел ден ништо не си јадела . Твојот стомак е празен ,затоа и боли!
— сега јас сфатив , зошто тебе често те боли главата…

Напишала на сликата selfie,а другарка и во коментар напишала: -Кажи кој те сликаше?

Во празен автобус се возат панкер и монахиња. Во еден момент панкерот воздивнува:
- Ехххх, како ми се прие*а…
Монахињата се вцрвила од срам и се симнала на следната станица.
Шоферот го гледа панекрот и му вели:
- Батка, јас можам да ти помогнам за маката и потребата твоја. Оваа монахињава ја возам секој ден, оди на гробишта и се моли таму. Преправи се во Господ и така покажи се пред неа, ќе бидне работата…
Оди панкерот другиот ден на гробишта, маскиран во Господ. Гледа монахињата како се моли. Се приближува и вели:
- Јас сум Бог. Сега треба да имаме секс.
Монахињата:
- Ама јас сум девица, тоа мора да биде одпозади.
Панкерот се согласил и отпочнале со „работа“. По половина час бучен секс, панкерот ја извадил маската и вели:
- Јас сум панкерот, јас сум панкерот!!
„Монахињата“ исто така ја вади маската и вели:
- Јас сум шоферот, јас сум шоферот!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom