ВИ се има ли случено?

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Сте свесни дека сонувате за време на сонот?

• Да

Гласови: 257 72,2%
  • Не

Гласови: 99 27,8%

• Вкупно гласачи
    356
uzivam koga sonuvam a sonuvam se i seshto :) ponekogas se plasam da se razbudam od sonovite.. ednostavno sakam da go doziveam i vidam nivniot kraj ponekogas.. stravot i sovesta me budat i me vrakaat nazad so otvoreni oci. Mnogu raboti sto gi sonuvam mi pretskazuvaat razlicni raboti koj voedno i se ispolnuvaat ali toa e sto e
najmiren sum koga spijam i sonuvam togas pravam dopirna tocka so drugiot svet

Луциден сон е многу јака работа. Ми се има десено многу пати, но само неколку пати сум успеал сам да го постигнам тоа, пробувајки ја финтата од StarTrek Voyager, да запамтиш некоја форма, кој кога ќе ја видш во сонот сваќаш дека всушност сонуваш и тогаш можеш да управуваш со својот сон.

Звучи чудно, меџутим 90% од соновите ми се луцидни...сама го диктирам темпото на настаните, а ако нешто не ми се допаѓа можам да го вратам дејствието назад...можеби затоа обожавам да спијам:):):)

Хахахахаха и јас исто :) Знам еден шо немојт така, па во овај момент му викам ЛАЛАЛЛАЛААЛЛААЛААА!!!

Да да и тоа колку пати и си викам нема везе бе сонвиш:zlo:

не бе, јас ко ке сонвам топ до уше не ме будит

ми се има случено повеќе пати. Закон чувство :vozbud:

da da...mi se ima sluceno...
no ne bi bilo loso na anketava da imase i ponekogas neli? sepak, barem jas sekogas ne sum svesna deka sonuvam :salut:

Blo0dY напиша:
Луциден сон е многу јака работа. Ми се има десено многу пати, но само неколку пати сум успеал сам да го постигнам тоа, пробувајки ја финтата од StarTrek Voyager, да запамтиш некоја форма, кој кога ќе ја видш во сонот сваќаш дека всушност сонуваш и тогаш можеш да управуваш со својот сон.
Многу пати ми се има случено. Обично си викам:
"сон е ова" во сонот.

Svesen sum ko ke sonvam i nekogas stanvam to mi e inspiracija MI SE DESAVA da sonvam nesto bezrazlika ubo ne ubo sepak ke stanam mozda e nekoj instikt poso sekogas ko ke stanam morat da e stanat i nekoj drug !!!Nemora da praviv vreva za da stanam toa stanuvam po instikt!

uuuu very special feeling..nekako bozestveno zosto sam kreiras zivot!!wow...da mi se ima sluceno vo nekolku navrati i mnogu mi bilo interesno, nadmeno, potsvesno-svesno zosto sama odbiram sto e sledno!!! eee a kako e mozno-neznam!!??? belki ne patoloski:))
inaku si go smetam za privilegija zosto na tolku morbidni i surovi sonovi od vreme na vreme zasluzuvam i da uzivkam so zatvoreni oci:)taka...

Закон чувство не можеш да му го објасниш на некој друг додека сам не осетиш на себеси. А инаку многу често имам луцидни сонови.

Понекогаш сум свесен ама ретко и за среќа тоа ми се оние језиви соништа кога ме бркаат хиени пред зграда или кога возам кола без кочници а имам и соништа од кои сум нејќел да се разбудам

Mi se ima sluceno nekolku pati dosega...toa e mnogu neobicno cuvstvo i nemoze da se objasni so nekolku zbora:costumed3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom