Ви личат ли Acid и Good Guy Greg?

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Ова трик прашање е? Демек одговориш не, бан до нова година, одговориш да, бан за нова година?
u_u

Време е да го форсираме мемево! :)
28067512.jpg

c96ffbd3c2.jpg

d656f6a0e0.jpg

4d936bee9d.jpg

31aef161c2.jpg

af5c71beac.jpg

235234352d.jpg

4bce135276.jpg

02d7431fe4.jpg

Да бев риба ќе му дадев на Ацид без да се мислам.. Убав момок бил , не сум знаел :coffee:

Па дај му и вака, од еднаш не се станува...
...а и башка од кај знаеш, можеби конечно ќе те стави за модератор. ;)

Па дај му и вака, од еднаш не се станува...
...а и башка од кај знаеш, можеби конечно ќе те стави за модератор. ;)
аххахаха ако му се заарни може и ке му даде опција на кој подфорум сака да го стави за модератор а? абе цитро бе... коа ке искоментираш нешто страва си :)

Прв глуп пост без смисла за хумор што го прочитав на темава. True story.

Толку ти е капацитетот изгледа.. Премногу буквалисти има на форумов, и ако не му нацрташ се ,нема шанси да свати ништо ..:coffee:

Толку ти е капацитетот изгледа.. Премногу буквалисти има на форумов, и ако не му нацрташ се ,нема шанси да свати ништо ..:coffee:

сФати се пишува со Ф, дека сум буквалиста де...
You scumbag Steve.

јаааааааааааааааааааооооооооооооо :ROFLMAO: си личат бе Acid + стероиди = БУЧУК!!!
400x.jpg

туку предлог ај бе Acidчо тоа бицепсите малку од малку де набубри ги и гледам косичето почнало да забегува наназад па стегни брич на фризурата мислам не би изглеало Уопште лошо (y)

Личат и тоа многу ова и предходно го имав увидено... а прв пат кога ја видов сликата good guy gerg помислив дека е то Acid и дека се ладат со него на 9gag :pos:
Сеим хиер.Само ми беше страв ејсид да не ме најде преку ип и матер да ми ебе :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom