I
Iblis
Гостин
Ова трик прашање е? Демек одговориш не, бан до нова година, одговориш да, бан за нова година?
u_u
u_u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаххахахах, вака на мала слика + монтажа = не се приметуваМу прават сеирџиска монтажа.
Ја става за аватар.
![]()
Прв глуп пост без смисла за хумор што го прочитав на темава. True story.Да бев риба ќе му дадев на Ацид без да се мислам.. Убав момок бил , не сум знаел![]()
Да бев риба ќе му дадев на Ацид без да се мислам.. Убав момок бил , не сум знаел![]()
аххахаха ако му се заарни може и ке му даде опција на кој подфорум сака да го стави за модератор а? абе цитро бе... коа ке искоментираш нешто страва сиПа дај му и вака, од еднаш не се станува...
...а и башка од кај знаеш, можеби конечно ќе те стави за модератор.![]()
Прв глуп пост без смисла за хумор што го прочитав на темава. True story.
Толку ти е капацитетот изгледа.. Премногу буквалисти има на форумов, и ако не му нацрташ се ,нема шанси да свати ништо ..![]()
Сеим хиер.Само ми беше страв ејсид да не ме најде преку ип и матер да ми ебеЛичат и тоа многу ова и предходно го имав увидено... а прв пат кога ја видов сликата good guy gerg помислив дека е то Acid и дека се ладат со него на 9gag![]()