VGA to AV

• Креатор на темата Креатор на темата STRUJA86
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 април 2012
Мислења
14
Поени од реакции
0
ДАЛИ НЕКОЈ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ПОСТОИ МОЖНОСТ ОД VGA ИЗЛЕ НА КОМПЈУТЕР ДА ДОБИЈАМ СЛИКА НА ТЕЛЕВИЗОР ПРЕКУ AV ВЛЕЗ БЕЗ НИКАКВИ КОНВЕРТОРИ САМО КАБЕЛ

ДАЛИ НЕКОЈ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ПОСТОИ МОЖНОСТ ОД VGA ИЗЛЕ НА КОМПЈУТЕР ДА ДОБИЈАМ СЛИКА НА ТЕЛЕВИЗОР ПРЕКУ AV ВЛЕЗ БЕЗ НИКАКВИ КОНВЕРТОРИ САМО КАБЕЛ

Само кабел абсолутно НЕ.

дали ке ми треба некаков конвертор и каде мозе да најдам нестовакво нема ли да заврси работа
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 21:11 ---
VGA_To_RCA_S_Video_AV_Adapter.jpg

Можеби малку офтопик ама некој да знае дали постои HDMI to TV Out кабел или некаков конвертор? Ми треба за да можам да го поврзам лаптопот со постар Самсунг телевизор кој нема HDMI влез/излез.

Можеби малку офтопик ама некој да знае дали постои HDMI to TV Out кабел или некаков конвертор? Ми треба за да можам да го поврзам лаптопот со постар Самсунг телевизор кој нема HDMI влез/излез.

Zena-HDMI-3RCA-Black-010.jpg

http://www.ebay.com/itm/4-5-feet-1-...=US_Video_Cables_Adapters&hash=item337c092405

Вакво нешто ?

Од дигитален во аналоген сигнал само со кабел, не си ги трошете парите за џабе..

Ти треба вакво нешто а ова е 4000илјадарки. Поарно продај го телевизоро и куписи некој лцд
DSC-SCART-HDMI_2.jpg

Слично нешто, само HDMI портот на лаптопот не ми е исти како овој на сликата. Ќе разгледам на ибеј ако најдам нешто ќе порачам. Благодарам!
Немој.
Нема да работи.
Ако постои кабел не значи дека ќе работи луѓе. Запамтете тоа.
Од дигитален во аналоген сигнал само со кабел, не си ги трошете парите за џабе..

Ти треба вакво нешто а ова е 4000илјадарки. Поарно продај го телевизоро и куписи некој лцд
DSC-SCART-HDMI_2.jpg
+1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom