- Член од
- 2 јули 2009
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 1
e fala!! ke probam pa ke ti kazam dali ja saka ili ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pedigre mu kupiv ednas i odma ja povrati ako e pekinezer mnogu e lakomo ke probam da mu najdam hrana pa ako ne i moeto i ja ke go frlam:pos2: se zezam
ja zemav belkando hranata i ja jade sega za sega pa ke vidime
denes popladne zemav takva pa sega ke vidam kako ke bide fala ti mnogu inace mu davam 2 pati na den da jade i plus koski od onie za nagrada nekoi mi gi preporacaa za zabite da mu ze zajaknat
-i dali moze da mu davam na kuceto integralen keks mnogu go saka a mi e strav iako se integralni pak da ne imaat mnogu seker vo niv
имам еден проблем... моето куче почна да се чеша насекаде и по некое време му се појавија мали пликчиња (како од комарец плик) но кога погледнав поубаво, на секој плик има по еден многу ситен инсект, незнам што е, не е ни болва ни крлеж поради неговите минијатурни димензии. Кога ке го стиснеш пуцка а и се движи... Ве молам што поскоро ми одговорете што да направам и дали може некое апче да му дадам за да не се чеша да не направи некоја инфекција... :nesum::nesum:
Па мене ми е за преку ноќ да не се чеша, а утре обавезно ке го однесам да му ги отстранат....
Имаш појма што би можело да биде тоа? Прв пат слушам :S Дур се наежив (дека имам страв од ситни бубачкиA да го однесеш на ветеринар за да ги остранат?!
Што фајде ако не се чеша и му седат на него, кога и така може да предизвикаат инфекции/рани...