Human... anketata koja ja pravis ne ti drzi... bidejki ima prisrasnost. Ajde na nekoj Islamski sajt ili na nekoj germanski sajt ili na nekoj hrvatski sajt da napravime anketa ? Ne se pravi nitu tamu bidejki ima prisrasnost i rezultatot prethodno se znae.
Naocarite za primer gi spomnav... tebe ti sluzat za dokaz,preziveanite naocari,dodeka naocari sekogas mozat na kup da se sobberat i da se slikaat. Kakov dokaz e toa ? Za slikite ti dadov link vo koj ima 20 videa okolu slikite na Holokaustot. Vrati se nazad. Za preziveanite svedoci ti dadov naj nova vest isto i link deka luge go smenile identitetot i godinite za da svedocat deka go preziveale holokaustot. Toa bese eden primer. Od knigata "Mit o Holokaustu" ti navedov uste nekolku primeri na "preziveani svedoci".
Zosto veruvam jas vo Allah dz.s postavi go ova prasanje vo soodvetna tema,da ne ispadne deka jas se odalecuvam.
Не правам анкета. Само сумирам кој за што е.
Сите тие се пристрасни, но ти не си?
Да, наочари секогаш може да се купат и да се стават на куп, но не и 6 милиони тела. Бидејќи ти не најде доказ за тоа дека наочарите се лажирани (а ме излажа, свесно), тешко дека ќе најдеш доказ оти телата се лажирани.
Ти како муслиман можеш да речеш дека Евреите го лажирале Холокаустот за да ја добијат ветената земја, дека Евреите се криви за 9/11, дека Евреите имаат пиони и ги држат разделени муслиманите.... Е па тоа друже ако не е пристрасност не знам што е. Можеби фанатизам.
Евреите ви се криви за се.
Како што на некои владите и елитите им се криви...
Za onie na koi im e potrebno da im se nacrta nacrtano im e:
Прегледај го приврзокот 40556
Sto se odnesuva do Holokaustot.... eve uste edna:
Прегледај го приврзокот 40557
Ova e ona,od potazeto... :
Прегледај го приврзокот 40558
Ova e realnosta.
Не, тоа е фантазијата. Карикатурите.
Иран никогаш не е бомбардиран.
Евреите никогаш намерно не убиле цивил.
Јас никоја од овие слики во моето пребарување, напишано како Холокауст не ја сретнав!
Значи, некоја будала, си земала слики и подолу пишувала текст како што и одговара, јас тоа може да заклучам тука.
И на сликите од линкот, има сликано само некои генерали, убиени војници и ништо друго. Тој што ги правел сигурно се заебавал.
Не видов некое објаснување за тоа дека лажирале масовна гробница, или наочари...
Еве некои од сликите од линкот:
Значи повторно ме лажеш?
--- надополнето ---
Ako sevo ova nisto ne vi pokazuva,pa neznam kade bi mozel covek da ve nosi:
http://fathersmanifesto.net/holocaust.htm
Факти, докази, сведочења:
http://www.holocaustresearchproject.org/toc.html
Вистината...