Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.785
- Поени од реакции
- 18.536
Ѓумбир и тумерик три пати дневно, хименот сам ќе падне. Ако не работи, пиши, ќе ти дадам нешто појако.
Пробај со просо, работи проверено!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѓумбир и тумерик три пати дневно, хименот сам ќе падне. Ако не работи, пиши, ќе ти дадам нешто појако.
Читај малку, просото не а активно. Само активно просо монометил леуцин, со црн пипер, ѓумбир и тумерик.Пробај со просо, работи проверено!
24, слабо искуство со многу паузиКолку години имаш? Претходно сексуално искуство?
24, слабо искуство со многу паузи
Ти читаш ли се што пишуваш?ова е една од најлошите варијатни, поопасна и од неставање на кондом воопшто.
Кај сите здрави-прави-нормално одгледани мажи, првиот пат се прска брзо.
И тоа не е хендикеп.
Зошто сметате дека е тоа лошо?

А јас мислев дека околу 200 е премалку.... [emoji15] [emoji16]Е нели бе се на се 200 партии имаш во цел живот?
А сега 24 години, слабо искуство со многу паузи.
200 пати ти е 2 години редовно по 2-3 пати во неделата, што и не е баш слабо.
Зависи што квалитет имало во тие 200 партии...дали е премалку или е премногу, е тоа ти е најнебитна статистика(говорам од женски аспект).А јас мислев дека околу 200 е премалку.... [emoji15] [emoji16]

Квалитет-самоубиствоЗависи што квалитет имало во тие 200 партии...дали е премалку или е премногу, е тоа ти е најнебитна статистика(говорам од женски аспект).![]()
или ќе свршам за 2-3 мин до 5 или во ретки случаи не ми станувал (замор, глад, итн)Не гледам ништо страшно...предигра од 10 мин. и секс.однос од 5 мин. е сосема доволноКвалитет-самоубиствоили ќе свршам за 2-3 мин до 5 или во ретки случаи не ми станувал (замор, глад, итн)