Верници сте-ајде на баење.

• Креатор на темата Креатор на темата Black Guard
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Black Guard

Гостин
Темава ја започнувам бидејќи сите сме сведоци на популарните исцелители,вражачи и стоки кои продаваат муда за бубрези,но да видиме што вели црквата за тоа конкретно христијанката:

Денешниве бајачи користат ѓаволска моќ и вие со тоа мму ја отворате вратата на вашата душа на ѓаволот,станувате робови а бајачот го сметате за добротвор-ова го вели црквата,а знаеме дека верниците бтрчаат по бајачи.

Според црквата лагата на бајачите мора да се маскира за да биде ефикасна а богохулењето неприметливо па така по домовите имаат многу икони дури и кандила па така наивните и неукуите паѓаат под влијание на личности од ваков тип.

Дали мислите дека Народот е навистина запознаен за оваа проблематика и методите за лажи пари??

Зарем не треба црквата да заземе едукативна офанзива против овие лажговци уште повеќе луѓе без осет кои профитираат на човечката мака?

секој 10ти човек "знае" да бае ..
вистинит пример:
одам кај една циганка, као демек прочуена вржалица била ( од конец гледала ) и ми вика, на 19год. ќе се омажам, маж ми ќе е богат, ќе сум била мн моќна бла,бла ..

кај истата оди една поранешна другарка, носи слика од брат и ..и ја дава на таа вржалицата, и она и вика: аа, мн ти е убав дечкото, ќе се омажиш за него во скоро време, откако ќе останеш трудна од него :pos:

така да, cool story bro ..

секој 10ти човек "знае" да бае ..
вистинит пример:
одам кај една циганка, као демек прочуена вржалица била ( од конец гледала ) и ми вика, на 19год. ќе се омажам, маж ми ќе е богат, ќе сум била мн моќна бла,бла ..

кај истата оди една поранешна другарка, носи слика од брат и ..и ја дава на таа вржалицата, и она и вика: аа, мн ти е убав дечкото, ќе се омажиш за него во скоро време, откако ќе останеш трудна од него :pos:

така да, cool story bro ..

Исто како и во хороскопот ти го кажуват она што сакаш да го чуеш;)

Исто како и во хороскопот ти го кажуват она што сакаш да го чуеш;)
Си се зезнал тука , астрологијата е комплицирана работа , батали дневен хороскоп ..нешо у тој смисол.

Ајде опшество на скептиците мислам и е во ред секој со свое мислење. Него чудно е како се става на акцент на Милан Тарот, Сабина од Шутел и ѓупката вражалка , а не се гледа Баба Ванѓа или Edgar Casey,

Зарем не треба црквата да заземе едукативна офанзива против овие лажговци уште повеќе луѓе без осет кои профитираат на човечката мака?

Kaj si videla Volk da napadne drug Volk?:pos:

Si go delat profitot:P

Ајде опшество на скептиците мислам и е во ред секој со свое мислење. Него чудно е како се става на акцент на Милан Тарот, Сабина од Шутел и ѓупката вражалка , а не се гледа Баба Ванѓа или Edgar Casey,
Сеа првпат гледам за овој Кејси и нешто читнувам,на што се должи неговата слаба популарност??

Црквата, во својата двомилениумска мисија, се покажала како неделотворна контра бајачите. Современата наука предлага самоорганизирање со употреба на физичка сила како метод за убедување и одвраќање. Здрав, еднократен ќутек е адекватна почетна васпитна мерка за бајачи. Доколку баењето продолжи, се преминува на редовни сачекуши (2-3 пати неделно) се` додека не престане бајачката активност. Мотки, ластегарки и бејзбол палици се само дел од инструментариумот кој бргу дава посакувани резултати. Ефикасноста на овие мерки и активности за сузбивање социопатолошки појави е многукратно потврдена во современата полициска пракса и пошироко.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom