Велешки Rap Battle

• Креатор на темата Креатор на темата Gjore_Veles_Rap
  • Време на започнување Време на започнување
Надвор од тема е ама батето прави партали :vozbud:

едно ќе кажам.овие се морони шо немаат попаметна работа у нивниот живот и се замараат кој шо рекол за нив па враќаат со истиот (беден) коефициент на интелигенција.
Та и тој дејан фанки и тие емси кусо и ред други кои се незнам немаат ни Р од рапери.живеат во некојси филм слаткаристика морону и го фураат додека им е интересно.Велес е преплавен од такви идиоти и ги има на секој чекор...Жално за еден таков град од кој излегле еден тон писатели и поети да го срамат овакви имбецили на кои животот им е досаден па се замараат со туѓи.:tapp::tapp::tapp:

а и овоа дебиливе шо се мислат дека се некој си рапери како прво се пореметени...ја како шо знам во рап песна треба да има рима..а во песниве на дејан кретенович фанки(смокине) ни рима ни ништо...текстот на лист пред него,музиката у позадина (ако личи на музика) и рецитирај...ами ако е за така и ја знам и ја ќе бидам рапер...бедотии

а и овоа дебиливе шо се мислат дека се некој си рапери како прво се пореметени...ја како шо знам во рап песна треба да има рима..а во песниве на дејан кретенович фанки(смокине) ни рима ни ништо...текстот на лист пред него,музиката у позадина (ако личи на музика) и рецитирај...ами ако е за така и ја знам и ја ќе бидам рапер...бедотии
Да бе и јас знам така. Ајде одиме заедно ќе снимаме. Новите рапери у велес:)

не бе ќе им го земеме приматот на РАПЕРИ на овие фанки,кусо и компанија :pos2::pos2:
Абе најтрагично у тоа е шо сите ми се генерација. И генерација и се ми брукаат :tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom