Велешки Rap Battle

• Креатор на темата Креатор на темата Gjore_Veles_Rap
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 април 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Sega Za Sega Samo Vie Gi Znam,Ako Znaete Ushte Stavajte Da Gledame

Disot Na Gele K za Deyan Fanky

i Dissot Na Deyan Fanky Za GeleK

Много аматьорски рап. Това ли е македонскијат рап ? Слаба работа , ако това са рап'рите ви.

Ова се ретарди бе :icon_lol:

Oti Odma So Vrengjaje Pocinjas Koj Retardi Toa Ti E Rapot Ako ne ti se dopagja Kazi Ne Cini Ova a ne retardi...A Bugarskiov Rap Pa Eden Rap Sho E...Samo Misho Go Imate.

GELE-K THE BEST :salut:

Мое мислење бе другар, сакаш прифати го сакаш рипај од тераса, јас си хејтам што не ми се свиѓа, а ти остани поздравен :icon_lol: И да, овие за мене се ментално неспособни и недоразвиени створења со тапа смисол за хумор и сатира, ама не и репери, повеќе се кловнови, јебемга така ми иде...

Oti Odma So Vrengjaje Pocinjas Koj Retardi Toa Ti E Rapot Ako ne ti se dopagja Kazi Ne Cini Ova a ne retardi...A Bugarskiov Rap Pa Eden Rap Sho E...Samo Misho Go Imate.
Ова ли е рап бе?
Дај не заебавај.
Ова се ретардирани створења кои се обидуваат на уште поретардиран начин да се прослават.
Кретени. Идиоти.

Неможам да престанам да се смеам еј, филмови шесто. Дис, кур се стресе, ја на тебе ти на мене, јутуб.

Еве за дисериве нешо

То пластични ганова

Ова ли е рап бе?
Дај не заебавај.
Ова се ретардирани створења кои се обидуваат на уште поретардиран начин да се прослават.
Кретени. Идиоти.

Него вреѓај него и другар му бе. :pos:

В Б'лгарија не е само Шамара. Има много по- добри от него. Да сте чували случајно Спенс, Слим , Колумбиеца и М'глата , Ванко 1 , 'псурт , Устата и тн..

Велешани рапери, ко за промена. Ми се допаѓа! :)))
До сега само писателки и филозофи се регистрираа :))))

Велешани рапери, ко за промена. Ми се допаѓа! :)))
До сега само писателки и филозофи се регистрираа :))))

абе и рапери имаше само не си ги сретнал
мистер мана,стефи070,ангелаффф(нешо у тој стил)
иначе ова стварно не иде вака све станаа рапери,све кој од кој подобар се ММЕ:tapp:

Во Велес рапериве се ... името што им го даваат го срамат, врска немаат, тапа се.

Овакаааааа Како прво Здраво :) Ѓоре ти ли си бе ? од коа се неаме видено како нашколо со мичо :) Ако сум грешка океј али мислам дека не сум знаеш ли кој сум јас бе ? КОЛЕ ке се сетиш ае да не праам ептен оф топик али океј на тмава да се навратиме :) Рап ? :) Го слушаф и македонскиоф и странскиот и српскиот и заклучок овака како прво има разлика помеѓу underground стил и рап кој оди на светските топ листи а овие нашиве :) Дај бе луѓе до кога ќе се замарате со ниф :) како прво не знам овоа е јако од една песна е рап овака иде педерчиња мали не вреди вас да ве пцујам :) а во целава песна ги пцуе :) па сега по ова проценете :) јас толку имам да кажам за македонскиоф рап неам зборви ни го слушам ни се заебавам си се префрлиф на електронска музика trance house dance d&b и сега ич ни се замарам ни ништо :) а овој funky е моја генерација и он рапер али добро сеа :) ќе биде нека ајде Поздрав....
А има и груга битка бе Ѓоре како не а знаеш од мс кусо со екипата жики другите од кај да знам пак за фанки и геле к овоа е од екипата за факни и геле к а од геле к го нема на јутуб дгуга прилика :) Поздрав...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom