Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Наслушнав еден нов ТРАЧ ... али кај и да е сите ќе дознаете наскоро... Во врска со една нова Северина у градов:pipi:
Мал е Велесов брзо се шират вестите па кај и да е ако даде Господ ќе имате можност сите да погледнете која е новата Севе :vozbud:

п.с. Одамна не се десила ваква ствар да ги освежи велешките сеирџии :vozbud:

хаха, муабетов.....е ај да видам после ваа твоја заебанција кој ќе ти одговори нареден пат на некој твој озбилен пост...ќе видиме тогаш кој кого заебал :tapp::smir:

е што-велешки Way....абе има исклучоци.:toe:

makedonec mnogu dobro objasneto od tebe 100% vistina
ama creva ima eden tovar a i tie se rokaat po sekoj kos kako dzankite
koj pusi trafka a koj :pusk:

ne e bitno sto se pusi :vozbud:

Па дај решение???

Ама не тито:vozbud::pos2:

Наслушнав еден нов ТРАЧ ... али кај и да е сите ќе дознаете наскоро... Во врска со една нова Северина у градов:pipi:
Мал е Велесов брзо се шират вестите па кај и да е ако даде Господ ќе имате можност сите да погледнете која е новата Севе :vozbud:

дај кажи први да оговараме!

Богами одамна није пукла брука у селу:):pusk:
Ама изгледа ќе ја биде сега кај и да е:)

Богами одамна није пукла брука у селу:):pusk:
Ама изгледа ќе ја биде сега кај и да е:)
Имиња не спомнувам сега за сега кај и да е ќе дознаете сами...Ја имало велешката Севе низ телефони низ град така ми кажаа...Локација во wc-то во Импакт,дамата била придружувана од уште два тројца... :pipi:

Уште ли верувате, ќе испадне како другата што пиша нешто.. демек ќе одела после се зафркавала така и ова ќе испадне.
ја се надевам дека останаа чесни луѓе во градов што се спремни да оговараат се живо и диво.
што викаа чим ја пали ламбата може да се е.е / a во велес, чим ја пали ламбата може да се оговара :)

Имиња не спомнувам сега за сега кај и да е ќе дознаете сами...Ја имало велешката Севе низ телефони низ град така ми кажаа...Локација во wc-то во Импакт,дамата била придружувана од уште два тројца... :pipi:

значи да полниме батериите и да прајме простор на меморискаа нa телефонот, вечер ке има материјал :)

ја се надевам дека останаа чесни луѓе во градов што се спремни да оговараат се живо и диво.
што викаа чим ја пали ламбата може да се е.е / a во велес, чим ја пали ламбата може да се оговара :)

значи да полниме батериите и да прајме простор на меморискаа нa телефонот, вечер ке има материјал :)
за првиот болд - :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

за вториот болд - незнам дали уште од вечерва...ама кај и да е ќе се дознае знаете дека во Велес тие работи се шират како свински грип :vozbud:

Еве јас сум сеуште од тие луѓе, чесните што едвај чекаат нешто за ремет и за сеир фаќање:)
Мислам не сме за џабе велешани нели:):vozbud:

:pos2::pos2::pos2:Ме изнасмеа несалам ниеден. Ама јас си иам 2гига картичка и си имам место:pipi:

Локација во wc-то во Импакт,дамата била придружувана од уште два тројца... :pipi:
Е што нужник ќе беше тоа кога дури тројца ја онадуваат на една девојка?
На Северина цела јахта не и стигна а на овие па едно посрано веце им било доволно :)

Е што нужник ќе беше тоа кога дури тројца ја онадуваат на една девојка?
На Северина цела јахта не и стигна а на овие па едно посрано веце им било доволно :)
се мењавале бе, а може и магичен круг си правеле :pos2:
додека не го најдеме видеото ке вртат приказни:tv:

воз може, за магичен круг типката неможе да ги спои:pos2:
Е овој воз не е од оние детските играчки што се врти во круг, тој воз оди само право :pos2:.

Нови податоци за дамава да не има некој:):vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom