Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
доколку месото нема зачини и сол ќе има грозен вкус и никоj нема да го jаде
*го пишува ова додека jаде туна салата со разен зеленчук*
Од онаа Туна Мехикана да не јадеш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
доколку месото нема зачини и сол ќе има грозен вкус и никоj нема да го jаде
*го пишува ова додека jаде туна салата со разен зеленчук*
И маслото има растително потекло (сончоглед, маслинки...).
А пржена храна, поготово месо... тоа е мрсно, нездраво, канцерогено...Никогаш не би се осмелил да јадам од тоа.
![]()
А скарата во какво малсо се пржи?Ок, значи, ако се правиме паметни, ЗНАМ дека е растително масло. За да испечеш месо исто така е неопходно да ставиш некакво масло.
Слободно паси трева.
да таа. од дека знаеше беОд онаа Туна Мехикана да не јадеш?![]()
Индијците користат милион зачини и тоа во вегетаријанска исхрана. Зачини и мирудии воглано од сушен зеленчук или ароматични растенија се користат за да се подобри вкусот или да му се даде шмек на оброкот. Инаку сушен зеленчук црвена пиперка се користи и со кисела зелка -два зеленчуци, ради вкус. Е сеа не е валда да се убие прдежот од зелката99% од зачините се направени од сол + зеленчук... Во секој можен оброк додаваме зеленчук. Месото со кромид се пржи, се додава кечап, па сосови некои од печурки. Несвесно го маскираме вкусот на мртви животински трупови со зеленчук, зеленчук и уште повеќе зеленчук.
Мх мх мх, би мснал сега една-двеОд онаа Туна Мехикана да не јадеш?![]()
да таа. од дека знаеше бе![]()
месото е...канцерогено а??И маслото има растително потекло (сончоглед, маслинки...).
А пржена храна, поготово месо... тоа е мрсно, нездраво, канцерогено...Никогаш не би се осмелил да јадам од тоа.
![]()
месото е...канцерогено а??
еским болен од рак си видел?
Хаха. Секоj ден мавам по еднаОмилена туна ми е. Ги баталив овие без ништо што се![]()
Хаха. Секоj ден мавам по еднаНаjjака е. Таа другата со леблебии ми е грда
предупеден бев за буцкањето пред да дојдам ....А си видел ти Еским да пржи месо како во сендвичарине?
Малце буцкам, ништо лично![]()
Ау да.. пробаj може ќе ти се допадне.Има туна ..... со леблебии ....?
Da fuq?
дАли си чул?Ти ме праша дали сум видел еским болен од рак... не сум видел, кај ќе видам еским?
На такво апсурдно прашање или никаков, или само таков одговор ќе добиеш. Само жалам, требаше да биде првото, некој овде нема смисла за хумор.
abe ti zboram za pravi eskim, ne za onio sho pocnale daa pusat, da jadat hamburgeri....