- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
- Локација
- 0x436344 =1 - 358231x66
значи сеа моментално ти го игнорираш мојов пост .. во кој што те корегирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, фала и на тебе друже, го пробав јас и uCoz и Piczo.com....Sextasy ти помага..
И во иднина НеМоЈ Да ПиШуВаШ ВаКа.. Затоа што уште на почетокот, сајтот остава лош впечаток
Исто така доколку сакаш да се рекламираш на кајгана на самиот /index мора да имаш повратен линк кон форумот ( такви се правилата )
Имаш решение со uCoz доколку не се разбираш во WP или Joomla па добро е за почетници..
А ако веќе сакаш некој да те ЧиТа Кога Ке ПиШуВаШ ВаКа , Решението ти е Http://Piczo.com/
Срдечни Поздрави.
????REGISTER=PRICELESS
Yeah! HhhhhOh shut up all of ya!
metals rocks :music3:
rock on dude!
Ајде друже... Само како?епа ај да ти помогнам.. !
Ок, фала, а за асален домен.... MONEY, МОНEY, MONEY, IT`S ALL FUNNY2-3 работи само да ти кажам сфати ги како добронамерни критики
прво избриши го саатот и календарот од сајтот
второ не ја рекламирај страната ,уште е многу рано како прво немаш ни домен асален а за самата страна да не зборам
и ептен ако сакаш да ја средиш најди некој добар темпјејт, а за тоа преводот на други јазици барај си на гугл - џумла модули за преведување на други јазици
Сега и можете да се регистрирате... (сори, на грешка се disable)
--- надополнето ---
Ок, фала, а за асален домен.... MONEY, МОНEY, MONEY, IT`S ALL FUNNY![]()
Друже, со кое право ти ми креираш домен на dot.tk?Eте ти напраев јас домеин, колку толку доволен е:
http://MetalHeads.tk
И ако мислиш да држиш сајт со објавување линкови од јутуб, алал да ти е. Секој обичен човек го можи тоа, куцаш неколку зборови и линкот ете го.
Објави музика, далноад, едно друго, рецензии, македонски метал и сл, што ако стајш два линкови?
А со тоа „модератори, администратори„ тешко кој се нафаќа освен некое дете мало![]()