Веб Серијали

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ок еве една тема за новиот тренд кој се појави на интернет, веб серијалите. Јaс веќе одредено време гледам доста веб серијали. Тие се најчесто кратки серии кои можат бесплатно и сосема легално да се гледаат на интернет.

Ги има од најразлични типови и со најразличен квалитет, некои дури и подобри од многу серии кои се емитуваат денес. Еве една листа на моите најомилени:

1. Afterworld - без конкуренција најдобар веб серијал, а и една од надјобрите серии воопшто. Целосно CGI раскажува морничава приказна за светот по една голема апокалипса. (Возможно е да треба да користите прокси за да го излажете серрверот дека сте од УСА за да ја глеадте).
2. Star Trek : Hidden Frontier онлине фан маде продолжеток на култната серија. Овој серијал траеше цели 7 сезони и произведе повеќе епизоди од повеќето тв серии.

3. Stra Trek Oddysey - продолжеток на Star Trek Hidden Frontier. Навистина добри специјални ефекти и глума.

4. Star Trek Hellena Chronicles- продолжеток на Star Trek Hidden Frontier.

5. Gemini Division - морничава приказна за генетски мутации.

6. Star Trek New Voyages - официјален продолжеток на оргиналниот Стар Трек. Има малку но високо квалитетни епизоди.

7. Dr. Horrible Sing Along Bloch- познати глумци режирано од легендарниот Џон Велдон но премногу кратко само 40 мин

8. WebSerials ова не е серија туку страна каде има неколку интересни веб серијали

Слободно дополнете ја листава со некој ваш предлог.

Southpark - ја знаеме сите (само 1-2 епизоди сум ги гледал)

The Guild - комична серија. Животот на неколку ММО гејмери (ММО се тие игрите кои најлесно прават зависници)

предлог за прокси?
Anyone?

exlexmk напиша:
предлог за прокси?
Anyone?

Да ја кренам темава ...

некој со некој сигурен добар US proxy за да гледам серии ми треба :smir:

предлог за прокси?
Anyone?

Да ја кренам темава ...

некој со некој сигурен добар US proxy за да гледам серии ми треба :smir:

Јас користам HotSpot Shiel и досега супер ми функционирало. Не ми правело проблем за ништо.

Јас користам HotSpot Shiel и досега супер ми функционирало. Не ми правело проблем за ништо.

Сега ќе го симнам и ќе пробам ...

инаку Afterworld како го гледаш ...
сериите од на УСА страната ги нема ...

Сега ќе го симнам и ќе пробам ...

инаку Afterworld како го гледаш ...
сериите од на УСА страната ги нема ...

Afterworld ќе мораш со прокси се гледа само во одредени земји, а Македонија како и секогаш не е во тие. Ги имам симнат сите во фласх формат ако сакаш можам и да ти ги дадам.

успеав да ги гледам од странава ...
само кажи ми цело време е по 2мин епизода и е цртана ?

успеав да ги гледам од странава ...
само кажи ми цело време е по 2мин епизода и е цртана ?

ги изгледав 130 епизоди од Афтерворлд ... и толку ... некои гледам на форум чекале 2години за нова сезона :)

се остаив у неизвесност само :)
интересна прикаска у секој случај ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom