Ве молиме пчели пациенти!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Не, нема смисла насловот, кој е превод на оваа завршна реченица на градоначалникот на Бутел:

Its Time to test of cites, coming very soon… please bee patients.

Од новиот вебсајт на општината:

http://www.opstinabutel.com/default_uk.htm

ЧЕКЕРАУЦ:

Dear co-citizens and others why viewed this pages,

I’m honor do you presents Web pages of Municipality of Butel. This is one of ten municipality of City Skopje, capital of Republic of Macedonia. Municipality have 36 514 habitants, majority of peoples is Macedonian and have most ethnics minority (Albanian, Turks, Serbs, Montenegrins, Boshnjaks, Rom, Valhi and others).

This Web pages I presents first time and their bee my satisfaction of first mayor of Municipality. March 16, 2005.

My primary principal is excellent Municipality and good satisfaction of people.

Information below and next of pages presents my Municipality and peoples, history, industry, tourisms, projects, infrastructure, urbanism and communal services, statistics, financial report of municipality and many more…

Its Time to test of cites, coming very soon… please bee patients.

Yours truly,
Mayor, Petre Latinovski

Јебо нас благи Папа!

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
My primary principal is excellent Municipality and good satisfaction of people
:wub:

Најдоброто е од страната :)

Who is Macedonia?

Од секогаш си го поставував прашањето "Кој е Македонија"

"I’m honor do you presents Web pages of Municipality of Butel."

What the heck?

Еве што вели google translate:

Почитувани ко-граѓаните и другите зошто видени овој страници,

Јас сум чест да ви го претставува веб-страници на Општина Бутел. Ова е еден од десетте општината на Град Скопје, главниот град на Република Македонија. Општината има 36 514 жители, мнозинство од луѓето се македонски и имаат повеќето народи малцинствата (Албанци, Турци, Срби, Црногорци, Boshnjaks, ROM, Valhi и други).

Оваа веб-страници Јас претставува прв пат и своите пчелни моето задоволство на првиот градоначалник на Општината. 16 март 2005 година.

Моето основно начело е одличен Општината и добро задоволство на луѓето.

Информациите подолу и на следните страници претставува ми Општината и племиња, историја, индустрија, tourisms, проекти, инфраструктура, урбанизмот и комуналните услуги, статистички, финансиски извештај на општината и многу повеќе ...

Своето време за тестирање на цитира, доаѓа наскоро ... молам пчела пациенти.

Со почит,
Градоначалникот, Петре Латиновски

Хахаха! абе Перо бе! не те гласам веке :pos:

ОМФГ !!!:uvo: Перо бе.. биваше ли вака да не усрамиш нас бутелчани... Ооопс. да не е срамота у случајов што кажава дека сум од Бутел???

Ај се надевам дека посрамота е да имам ваков градоначалник на општината....
Петре од мене глас веќе НЕ!

Добро си гласав јас за икс :D Кој копук го собрале од штаб да им ја прави страната бе! Да го најдам да му врзам 2-3 шамари да го пратам во школо а не само да ми дреме по штабови! Ми ја грди населбата бе ц ц ц...

Битно е World best site nominee :).

Туку, серија од овакви сајтови се, ваљда правени од истиот копук. Има осет за веб дизајн колку што јаз знам да играм хокеј.

http://www.finance.opstinabutel.com/
http://www.opstinabutel.com/Indeks_MK.htm

Имаше уште еден интересен, ама не можам да го најдам на сечија жалост. И да, во една од страните квалитетно си пишува: Спонзорирано од Гугл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom