Ве молам учествувајте во анкетата

• Креатор на темата Креатор на темата zonlu
  • Време на започнување Време на започнување
Многу си штур со информации. Фер е ве молам делот, ама дај подетално објасни што е поентата и која е причината за самата анкета, инаку вака ќе наидеш само на одбивност, а да не спомнувам и дека си се регистрирал само за да го објавиш ова. ;)

Поздрав.

Fala na kritikata ama kako sto e i podolu kazano se pravi istrazuvanje za nova usluga. Znaci ne stanuva zbor za nikakov virus ili nesto slicno, linkot e skraten so cel da se prati brojot na klikovi. Fala za ucestvoto

--- надополнето ---

Фала Ви на сите што помогнавте во истражувањето иако сеуште не е завршено значи ми треба репрезентативна бројка од 1000 испитаници. Се знае со која цел се праат анкетите и затоа во тој поглед не коментирам. Што се однесува до прашањато зошто немаме платено маркетинг агенција за да истражи за нас одговорот е едноставен а тоа е финансии :) . Линкот е скратен со цел да се прати бројот на кликови ништо друго. Не станува збор за никаков вирус или тројанец. А што се однесува на тоа дека не знам линк да поставам можеби и не знам бидејќи сум нов на форумов и не знам како треба да се прави па слободно кажете нејќам да прекршам некое правило или да мислите дека сум тука само за спам. Уште еднаш голема благодарност до сите. На крајот кога ќе се достигне бројот ќе ги објавам резултатите. Поздрав до сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom