Vaya Con Dios

• Креатор на темата Креатор на темата PurplePuma
  • Време на започнување Време на започнување
Ме зарази со песниве... си спуштив цела дискографија од торент (400 MB) и си фучи винампот :)

Ако некој има ќеф за слична латино-кабаре музика, Caro Emerald и Manu Chao.

Ме зарази со песниве... си спуштив цела дискографија од торент (400 MB) и си фучи винампот :)

Ако некој има ќеф за слична латино-кабаре музика, Caro Emerald и Manu Chao.

Жално е што лично познавам само една личност која ги слуша - татко ми :)
Кога ќе ги пуштам, обично ми викаат ,,шо к*р ти е ова!!,,. Или слушаат фолк, или трансови луѓево :) :)

Жално е што лично познавам само една личност која ги слуша - татко ми :)
Кога ќе ги пуштам, обично ми викаат ,,шо к*р ти е ова!!,,. Или слушаат фолк, или трансови луѓево :) :)
Веч видено... то јас си го викам call of duty. Зато дискографијата на стикче, и брчам наоколу. За 15-20 дена, пола од таквите мрчаатори се вакви :love: еј пер шо сум пропуштил во живото...

Веч видено... то јас си го викам call of duty. Зато дискографијата на стикче, и брчам наоколу. За 15-20 дена, пола од таквите мрчаатори се вакви :love: еј пер шо сум пропуштил во живото...

За Нова Година, до некаде 3 сабајле, ме отекоа со турбо фолк, кога конечно се дочепав до лап топот, прво почнав со македонско народно (замисли, пола и повеќе не знаеа, ама затоа знаеа Кеш Кеш и остали срања), и кога видов дека веќе не се во состојба да се бранат, ги пуштив Vaya, и други што ми лежат на душа, па сама си направив журка до 6 сабајле :D

Najmnogu sto mi se dopaga od Vaya Con Dios e toa sto bez razlika kaj i da gi pustis, atmosferata si ja pravi pesnata.
Bez razlika kolku i da ne ti se igra, ako ja slusas Nah neh nah ke ti se zaigra...barem dusevno, a i kolku da si cool u moment, What's a woman ke te tera da se zamislis.
I'm lovin it. :)

Голем лајк за групата, Пуерто Рико е евергринот, арно ме потсети на песнава, голем лајк за тебе!

Си ги слушам пак и си викам дали има на кајгана тема постирано, а јас сум пишал пред некое време на темава. :pos:

Пред некое време си спуштив нивна музика со висок квалитет :D
Многу сакам песни кои никогаш не здосадуваат безвременска музика :love:

Си ги слушам пак и си викам дали има на кајгана тема постирано, а јас сум пишал пред некое време на темава. :pos:

Пред некое време си спуштив нивна музика со висок квалитет :D
Многу сакам песни кои никогаш не здосадуваат безвременска музика :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom