Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da be davodkamixx напиша:Абе Димче не издавај одма бре, глеаш дека лажеме, за поинтересно да биде малце, да ги копка луѓево шо ќе биде со типкиве, па ќе си фантазираат дека на следна кајгана собиранка ќе ги ќарат...![]()
![]()
dajdo напиша:da be danie sme ofcite a vie ofcharite :star:
dajdo напиша:da be danie sme ofcite a vie ofcharite :star:
epa sea oni se praaat ofchari a ti chutosh :ija: lele ofchar da MOLCHI ...Офчар напиша:еден е офчар на вија форум!!! :star:
dajdo напиша:epa sea oni se praaat ofchari a ti chutosh :ija: lele ofchar da MOLCHI ...![]()
Офчар напиша:ја гласав против бе..
не за друго, ми се глеа шпиунски некое влакненце..
Ем, да им ги спакувам тангичките и да ти ги праќаме. И да го исунчаме едниот бел газ превасходно.Garfield напиша:Лажат бе, кучки, ми се јавија и рекоа дека додека не ме видат во живо нема да дојдат на кајгана.
Солариумот на гас ли ви е? Не работи у тој слушај, знаеш. Ќе мора да сочекаш пар дена. Тебе газот ти е значајна работа. Па макар и од жена бил. Не ти го праќам каков годе.Garfield напиша:Ја че ја засунчам туј, али праќај, под итно.
Jas sum toa be!Dimitarc напиша:Се лажеш за оваа. Учи кај мене во орце, генерација сме!
исто така се лажеш и за девојките
http://fishki.net/comment.php?id=7723