Вашиот живот до сега - на кратко!

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Забршено школо , факс, нов бизнис , 3ца бработени , самостална .
Фалит уште по нешто ситно ама ке ја биди...

Трчајќи,стигнав пред некои 3-4 години до местово кај што сум сега.Планирам тука да се задржам уште едно месец дена и после укључувам турбо.Мора да дојдам до крај,зошто инаку би ја почнувала трката воопшто? Сега додуша,на целта нема да стигнам прва,могу има пред мене стасано,ама важно е да се учествува! :):):)

Завршувам со средношколските денови и се наоѓам на крстопат на кој треба да ја пронајдам вистинската насока. Се надевам нема да погрешам...

сега сум трета година на економски факултет, планирам в година ова време да ја спремам дипломската, а потоа свадба се надевам

Na pat kon GOLEMA slava i BOGATSTVO!!!

јас на почеток од најубавите години... мислам иако пред година дена ми почна тој почеток, сигурен сум дека следниве 15 години ке ми бидат најубави од животот. Сега единствени цели ми се да просперирам за поплатено работно место и се разбира подобар живот, повеке куќи и деца...

Еве завршувам 2 на филолошки,ама со слушање.:vozbud:
Па што знам уште многу има пред мене ама не сакам многу многу да размислувам за она што ќе следи. Нека биде што ќе биде...ама да е забавно:je:

Па завршувам средно за неколку дена, планирам на факултет да идам здравје, па ќе видиме понатаму...:)

Sega si pocnav so srednoto.. Ako i po 10 godini istoto go pisam na temava.. Da znaete deka nesto SERIOZNO ne e vo red :D

па сеа при крај на прва на факс ама тќнко некако иде али ќе видиме може ќе седнам да учам нешто поасално :)

Втор пат прва година факс (првиот пат го утнав факсот). Life goes on (сега за сега добро ми иде)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom