Вашиот прв мобилен телефон беше...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
GA+628.gif

ериксон 628. го наследив од брат ми, а он го доби од татко ми... го купија (2 исти само едниот со подебела батерија) од мобимак, по 1300 марки во тоа време, далечната 199? година, на самиот старт на мобилните... со 4 маски во кутија, плава, жолта, црвена и црна... и исто така прстенчињата за на антената...

и ден денес едниот се шутка некаде низ дома, внуките си играат со него, а баш пред некој месец му ставив сим карта и работеше...

Nokia 6230i prv pa vtor SonnY Ericcson K800i nov prvata nedela so izleze

alcatel-ot-535-3.jpg

Е виа од десно :) уште е жив и здрав и тато го користе

Еееее..мојот прв мобилен!..:vozbud:
Знам беше еден чкарт алкател, онака без боја у монофонични мелодии.... Али многуу го сакаф ехееее радости беше:))))))))

motorola V3690 ili taka narecena Baby motorola uste go imam od 99' godina vo fioka mi sedi, klasika.:helou:nazalost flet kabelot e skinat

GA+628.gif

ериксон 628. го наследив од брат ми, а он го доби од татко ми... го купија (2 исти само едниот со подебела батерија) од мобимак, по 1300 марки во тоа време, далечната 199? година, на самиот старт на мобилните... со 4 маски во кутија, плава, жолта, црвена и црна... и исто така прстенчињата за на антената...

и ден денес едниот се шутка некаде низ дома, внуките си играат со него, а баш пред некој месец му ставив сим карта и работеше...
abe ova ne se dava na deca kako ladno oruzje e moze coek da utepas so nego:vozbud:

еве го мојот убавец ден денес го чувам прва љубов(и сеуште ми е )
siemens-cx65-g.jpg

alcatel_1.jpg

Како ова црвеново исто.После си купив други маски:pipi:
Во секој случај беше радости:pipi:

Легендарната Нокиа 3310
7 одд бев , ех спомени спомени хехехе

Ова е најдобар телефон ,колку бев среќен кога го купив :) ,ах времиња :tv:

nokia3310.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom