Prf kompjuter doma zemafme koa imaf 2 god mu trebase na tatko mi za rabota.. I ja znam deka majka mi mi pustase Pasiens ili kao i da se vikaa tie kartite ponekad i ja si igraf.. I ednas koa nauciv sama da si pustam..Na 3 god negde.. Se raduvav ko Amerika da sum ja otkrila i na komsii si se pofaliv duri DDDDDDDDDDDD A inace toa so procitav negde Tekken nekoj deka igral.. Iskreno da vi kazam.. Taa igra mi e za Sony RODENA ne e ist filingot na PC Tekken i Crash se za sony END of Discussion
mojot prv dopir so kom bese koga imav 4god,togas bese aktuelna igrata mario,pa ja igrav edno 3-4 casa bez prestanok,znaci oci vadev na kom,pa sega zatoa i mi e osteten vidot.AH MARIO MARIO
За п'рви п'т пипнах комјут'р през 1988-ма когато започнах да уча в т'рговската гимназија. Беше голјама таратајка
Разбира се, веднага намерих култовата за времето си игра "Каратека" и докато не пребиш шефа не се спрјах... едва не ме изгониха от училиште.
Иначе сега като погледна това си беше п'лна скр'б...
Характеристиките му:
CPU 6502/1MHz; RAM 48КБ; ROM 12KB; Разделителна способност - 280х120; OS: Apple-DOS;
Като пари струваше колкото половин автомобил Лада - 4500 лева и само децата на големите партијци имаха такива в к'шти...
Хард диск нјамаше...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.