Вашиот омилен појадок

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Се разлигавев. :D
Пробај,топ е,ја две години само тоа доручкувам до 13часот,плус едно дупло еспресо и две чаши вода ))) али коа ќе измешаш сите состојки,остави ја малце да поседи,за убаво да се измаринираат овошјата.Ако не сте љубители на мед или ѓумбир,пробајте да ја зачините салатата со ликер пасоа или малибу! Исто така мн јако )))

Пробај,топ е,ја две години само тоа доручкувам до 13часот,плус едно дупло еспресо и две чаши вода ))) али коа ќе измешаш сите состојки,остави ја малце да поседи,за убаво да се измаринираат овошјата.Ако не сте љубители на мед или ѓумбир,пробајте да ја зачините салатата со ликер пасоа или малибу! Исто така мн јако )))
Имам пробано, затоа ми дојде убаво на душава. :D

Ја понекад и чили ставам,али тоа коа ќе одам дирекно од диско на работа,да ме отвори малце ))))))))

Како бе може тоа да ве најдаде? Јас сабајле ако јадам вакво после еден саат мртов гладен. :D

Ќе јадеш бадеми и остали семки и нема да ти се јаде... мада пак ти треба уште еден оброк до ручек.

Мразам овошни јогурти! АМА вчера пробав ванила јогурт со свежи боровинки и малини и ми се слади. Денес купив литар јогурт со кокос и надробив внатре 1 кило овошје(банана, праска, малина, боровинка). Да се знае која куќа мрсно јаде!
20170624_094426.jpg

Мразам овошни јогурти! АМА вчера пробав ванила јогурт со свежи боровинки и малини и ми се слади. Денес купив литар јогурт со кокос и надробив внатре 1 кило овошје(банана, праска, малина, боровинка). Да се знае која куќа мрсно јаде!
Прегледај го приврзокот 173266
Mногу си емотивна.
то ми се допаѓа

... од пред неколку дена мојот доручек се состои од ,,ништо,, , најдобар и најосвежителен стимул на телото да не добие апсолутно ништо освен две голтки вода и добро функционира мимо сите совети дека доручекот е најважен !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom