Вашиот омилен месец?

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Август, тогаш е најдобрата атмосфера во Охрид! :vozbud:

Април. Цвеќиња цутат, птици си пеат, сонце си пече, дожд си врне.. Месец кој започнува со маски а завршува со МОЈ РОДЕНДЕН! добро не ми е на 30ти..али сепак 28 е крајот веќе! =) ААА..АПРИЛ!(L)

Јули е најбољи бе,сред лето,уживање,нема школо...:icon_cool

Имам 2. Март бидејќи тогаш сум роден, доаѓа пролетта и имам колоквиуми :pos::pos::pos: (третото не важи), и јули. Има ли поубав месец од јули? Лето, плажа, забави. Уживанции!!!

Јуни....време лудо само дома да не си и роденден ми е...

Jaнуари. Мрачно, тмурно, ладно, снежно, врнежливо чат-пат... Мераци, да си седнеш дома на топло, со чај со рум, добра книга и нет... Ммммммм.:vozbud:

Имам 2 омилени месеци еден летен еден зимски
Летен ми е Јули на базен си идеш, со точак се возиш фудбал секој ден и ем ми е роденден тогаш
Зимски ми е Јануари на распуст сум си пиеш чајче дома на топличко надвор одиш малце со другарите си ја праиш глаата црвена

3 се. :kesa: Мај, Јуни, Јули :)
Мај заради времето само..:)

Декември од зимските.. некако нај весел ми е... А, од летните Август.. Тогаш сум свесна дека завршува летото и живеам максимум:pipi:

Јуни. Завршива школо, и се опушташ, паѓаат многу журки а и не е многу жешко, и си завршува со мојот роденден. :)

Март зошто ми е роденден рогаш, а и времето почнува да се стоплува тогаш, а и Декември зошто го обожавам расположението за време на празниците.
Во лето се е супер ама не поднесувам многу горештини.

Јуни и Април затоа се трудам овој месец да го направам незаборавен бидејќи ми е роденден:icon_lol:

Мај...Пролетен месец, се е убаво,весело,позитивно,расположувачко,со тивок непромислен дожд и мириса на љубов:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom