Вашиот бугарски приjaтел е пиjaн и му е скучно

• Креатор на темата Креатор на темата DogWhisperer
  • Време на започнување Време на започнување
images
дефинитивно вие сте поубави :D
Само простаците слушат чалгата во Бугариja. Jас jа мразам исто както повекето от бугарите. Чалгата ни jа натрапват потоа што сакат да изпростееме повеке и повеке. Мислам дека ово нешто ке го сфатите.

Милко е грозен селјандур. Ама вижте Никол Станкулова, Бербатов исто. Ово са бугарите, не овоj чалгаджиja.

Само простаците слушат чалгата во Бугариja. Jас jа мразам исто както повекето от бугарите. Чалгата ни jа натрапват потоа што сакат да изпростееме повеке и повеке. Мислам дека ово нешто ке го сфатите.

Милко е грозен селјандур. Ама вижте Никол Станкулова, Бербатов исто. Ово са бугарите, не овоj чалгаджиja.
забораи да го стаиш и Крастимир Балаков у групата :pos:

забораи да го стаиш и Крастимир Балаков у групата :pos:
Он е грозен :D Ама не ме прдизвикваjте, потоа што и jaс могам да сум заjaдлив :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:31 ---
Интересантно ми е дали ви пишам на македонски или само си мислам дека ви пишам на македонски :D

Ни овој не си го може со БОКИца
интересно е што и двајцата имаат Бојан во себе:pos:
едниот Васил Бојанов
а другиот Бојан Јовановски

при толку б`лгарки ти клепаш на форуми......оди легни си.....

П.С. ми ја згрозивте вечерта со сликите барав комедија не хорор......

Не сте единствени, делиме иста мака и ние:

И многу други новокомпонирани.

Ми ајде кажи си мнението де :D Кои сме по-хубави - ние или вие? :D
татари (х)убави, магаре и козметика, а и со интелегенцијата не сте нешто понапред „браќа“ ;)

Он е грозен :D Ама не ме прдизвикваjте, потоа што и jaс могам да сум заjaдлив :D
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 23:31 ---
Интересантно ми е дали ви пишам на македонски или само си мислам дека ви пишам на македонски :D
Кога ке слушнам ваше име и презиме како од чеченија да сте , ти мислиш дека пишуваш уствари сонуваш дека постоиш или како и да е :D

Не сте единствени, делиме иста мака и ние:

И многу други новокомпонирани.
Това е отвратително :( Предпочитам да си представјам Тоше, кога си представјам македонска музика, а не това чудовиште :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom