Ваши програми

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Јамб во најава (copyright, Serpico (TM))
Програма за пресметка на плати према новиот систем на бруто плата. Револуционерен интерфејс, стабилна база на податоци, архитектура (t.e. custom framework) во позадина. Прва верзија за едно 2-3 дена. Понатамошно усовршување и дополнување до целосно монструозно створење, да.

Чисто да ве предупредам сега, за да не останете зачудени потоа :vozbud:.
WTF најавава? Или јас не и видов наводниците во се ова:nesum:

WTF најавава? Или јас не и видов наводниците во се ова:nesum:

Озбилен сум бе :)
Сега преминувам од SQL 2005 кон 2008, вечер ги додавам потребните пресметки и да се надевам дека утре веќе ќе имам претежно функционално решение.
Туку не ми е ќеф за програмчето колку што ми ќеф за RAD архитектурата која ја имам изградено. На нашки кажано, мама ебе :)

a комплет или??

Хехе.
Десктоп апп. Windows. C#.NET 2008.

Одлично звучи :music5:
Ме интересира дали планираш да ја изработиш во комплет, т.е со целата комплексност на еден софтвер за пресметка на плата како што е: минат труд, годишен одмор, боледување, ноќен труд, работа на празник, прекувремено работење (ноќе, на празник и слично), кредити и други одбитоци и уште прилично многу опции :raz:
??

Оффф ќе се убијам, ја па цело време мислев сајтот си го правел :pos:мај фолс:kesa:
Можеше да поставиш линк http://www.celaplata.gov.mk/contentimages/MPIN_kl_v_3-1-7.zip

Ај да ја ѕирнам па да прокоментирам

Ноу ноу ноу. Не е тоа. Пак.

Она таму е клиентски софтвер развиен од Грнаров Дивижн и кој служи како меѓу-степен за размена на податоците меѓу клиентите и ФПИОМ. Мојот софтвер е токму таков клиентски кој генерира излез којшто пак е влез за овој. Ју ноу уат ај мин.

Виртуелен читач на мисли.

Кога ќе го стартувате програмот имате упатство што и како треба.

Иначе програмов не е ништо посебно, идеата ми е украдена од еден српски сајт... немав намера да го постирам, ама на MSN што го праќав по другари резултатите ми се допаднаа а реков да го споделам и со вас :)

[url]http://www.sendspace.com/file/c4859s[/URL]

Еве ви некои задачи буквално за почетници со C++. Задачиве 95% работат и се од American College - Скопје.
Значи имате тука uslovi if else switch for do wile низи покажувачи и слично.

Програмов не е којзнае каков ама мој си е =) Се работи за Snake играта, правена во C++

Attachments

Ако сакате да ви го уништам Windows-от со помош на Visual Basic, мислам дека можам. Инаку немам некоја програма што може да служи за нешто.
НАПРАВИВ ВИРУУУУУУС!!!

Ако сакате да ви го уништам Windows-от со помош на Visual Basic, мислам дека можам. Инаку немам некоја програма што може да служи за нешто.
НАПРАВИВ ВИРУУУУУУС!!!

Ехх си го фатил господ за муда 5 реда код и ќе си унишетел Windows :tapp:

НАПРАВИВ ВИРУУУУУУС!!!

хахахаха ... вирус можеш да си направиш и во notepad :jaj::jaj:
P.S не се замарај со вакви глупотси ... подобро земи направи на некој добро нешто отколку цел живот да те пцуе некој :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom