Ваши дела, СО помош на Photoshop (Стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За да биде поквалитетно т.е. за да не ти биде пресечено повтори го ефектот ама обратно:) од светло кон темно....за да добиеш нешто префрлање на боите:wink:

Вака?

Бтв, да се изјаснам дека и сликата во фотошоп ја правев, па после во и. р. :)

Вака?

Бтв, да се изјаснам дека и сликата во фотошоп ја правев, па после во и. р. :)
Инсталирај си CS3 пакет:) нема да има потреба од палење имиџ реди:wink: се можеш во фотошоп

сега го направив ова....иначе е такозвани stencil али ќе иде у принт за на маица
G_O_C_E__by_gocesup.jpg

Еве ја !

Сликата ти е преместена тука....затоа што таму кај што ја ставаше одамна е завршено -точкест

Attachments

• reparirana slika4.jpg
    reparirana slika4.jpg
    55,4 KB · Прегледи: 201
Фала Точкест, незнаев каде се ставаат фотографиите ама мерак ми беше и ја репарирав сликава. И ќе ме пофалите или уште многу ми фали?

Sweet_one_2_by_FLixter.jpg

И уште една од серијата со јагодите

jas pocnav so photoshop letovo i mislam deka napreduvam lol!
eve nekoi moi stvari koi bas mi se svigaat. ako nekoj saka mozam i da napisam i 'tutorial' i da vi dadam linkovi od slikite koi sum gi iskoristila
(poveketo se banners za fan fiction lol ;))

feellikeachildonadarknight.jpg

^^zborovite gi zemav od pesnata Victims od Culture Club

keepmesafe.jpg

ORIRnew.jpg

sitwait.jpg

i nekoi avatari:
Awalktoremember.jpg

:)

Браво Анна браво:) Гледам дека имаш создадено свој стил со фонтот и сите тие ствари:) Одлично чим си почнала летово топ браво:)
Можеш аватарите да ги кропнеш и да ги ставиш во оваа тема доколку би ги споделувала со форумџии нормално:)

фала :) проблемот со аватарите е што не ги имам на мојот компјутер само на photobucket али во целиот пакет а немам photoshop со мене сега. Ќе пробам да видам дали некако ке можам да ги најдам како посебни аватари ;)

Во операциона сала :)
vo_operaciona_sala690.jpg

Супер е сликата само имаме еднаш спомнато не големи резолуции , недај боже да влези некој со послаба конекција имате милост :)

Јас не ја ни разбирам баш сликава...само рамка си додала?

@Фликс - Знам за резолуцијата, ама се брзав :)
@Точкест - Не, ги поправив и brightness/contrast, зошто беше многу светло, ќорави се тие две докторки :):):)

Дај бе фатете врски да сликаме во операциона сала, какви сток фотки ќе искочат, ќе идат ко алва на istock, fotolia и остали... :)

Haha, koga mene bi mi dozvolile da fotkam vo operaciona sala (za vreme na operacija se razbira) samo znam deka kje vlezam tamu i slednoto sto kje se sluci kje bide "ej stanuvaj, dobro si?" :pos2:

DzULA, затоа ти прво ке се испраксираш гледајки филмови и документарки со такви соджини, па кога ќе појдеш во операциона сала да останеш свеж! :D :P hehe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom