Вашата врска е...

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
Mojata vrska e top skoro 2 god sme zaedno normalno kako i sekoja vrska ima i losi momenti ama vo globala e super

Нашата врска е.....преубава:back: :pirat:

Мојата врска трае веќе 5 месеци а инаку заљубени сме си малку повеќе време, бевме другарчиња околу 2 месеци од кои последниот месец цело време копнеевме еден по друг.
Никогаш не ми е било досадно и никогаш не ми е дошло преку глава, секој ден сум само посреќен.
И искрено кажувам дека нема никогаш да престанам да си ја сакам и сакам цел живот да го поминам со неа.

Хм...не можам да си ја дефинирам, колку солзи, толку и смеа, многу комплицирани ситуации, далечина, се сум поминала...Сега сме во фаза на реунион..Но, го сакам како дел од мојот живот...

сеуште на почеток, ама преубава:vljubena: :couple:

релативно убава...инаку уште малку 4 месеци па рано е да се дефинира

Epa...mozam da se pofalam deka vrskata mi e toB, najubava, i najsrekni4ka sum si iskreno! Si odime 3 godini i 5 meseci i najubavo ni e..Sega, da sme imale nekoi kavgi4ki:) ama koga se saka nisto drugo ne e vazno, a i pa koja podolga vrska nemala nekoi pomali kavgi4ki?!? Sto e najvazno si planirame brak i 8 deca:) hehe.. Ne, najiskreno veruvam deka ovaa ljubov ke trae dodeka smrtta ne ne razdeli...:love2:

1godina i 6 meseci
Super!!!
Veruvam deka taa e vistinskata!
Da bi se ozenil so nea!!!

mojata vrsak pocna na 29 juli 2008 vo kasnite casovi e mi e prekrasno so nea i naskoro ke prerasne vo brak i sum presreken zaso sum so nea.sunshinebaby te sakam premnogu cmokkkkkkkkkkkkkkkk

mojata vrsak pocna na 29 juli 2008 vo kasnite casovi e mi e prekrasno so nea i naskoro ke prerasne vo brak i sum presreken zaso sum so nea.sunshinebaby te sakam premnogu cmokkkkkkkkkkkkkkkk

Ova znaci mora da e nesto novo. Cim vrskata pocnala uste pred da dojde taa data mora da e nesto nevideno, nesto nakaj naucna fantastika...:smir:

Ova znaci mora da e nesto novo. Cim vrskata pocnala uste pred da dojde taa data mora da e nesto nevideno, nesto nakaj naucna fantastika...:smir:

Добро и јас сега видов и се изнасмеав.Еве ќе пробам да го извадам мојот иден сопруг.Сакаше да каже 2007 ама утнал.:pos2:

Мала си бе. Заврши факс прво.

да, 19 години не ти беше пред 10 мин под аватар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom