Вашата девојка по професија е доктор уролог

Е сеа зошто ми натураш на мене работи кои впрочем ти сакаш да ги праиш? Мене лично кој што е по професија никогаш не ме занимало/значело, ниту во поглед на избор на друштво, ниту на партнерка.
Само се нашалив, но гледам дека овде на никој не му е до шала..се е некое надмудрување, цинизам, курчење...
Што се однесува до професиите, јас бирам душо, и со кого се дружам...не седам со секого.
Поздрав

Само се нашалив, но гледам дека овде на никој не му е до шала..се е некое надмудрување, цинизам, курчење...
Што се однесува до професиите, јас бирам душо, и со кого се дружам...не седам со секого.
Поздрав
Ок, се приметува.

...едноставно темата е поставена во подфорум „љубов и секс“ а не во „здравје“ иако се спомнати медицински професии, со што авторката мислам дека во моментот на отварање на темата, сакала да го размрда форумот со скокотливо прашање, нели, што би било кога би било во таква ситуација, во овој подфорум тука имаме разни теми дури и од смешен карактер колку да се релаксираат членовите, е сега кој како го сФати тоа ...

Поздрав

Па нормално. И по темите кои ги отвараш, а и по длабочините на дискусиите кои ги водиш, се гледа дека си високообразувана личност. Не смееш да си дозволиш да се дружиш со секого. Замисли седнуваш до некој бравар и тој ти вели дека нему не би му сметало жена му да оди кај пријател гинеколог затоа што посетата на гинеколог е генерално искуство спротивно на било кој концепт на сексуалност.

Замисли таков простак, а ти седиш со него. Катастрофа.

Па нормално. И по темите кои ги отвараш, а и по длабочините на дискусиите кои ги водиш, се гледа дека си високообразувана личност. Не смееш да си дозволиш да се дружиж со секого. Замисли седнуваш до некој бравар и тој ти вели дека нему не би му сметало жена му да оди кај пријател гинеколог затоа што посетата на гинеколог е генерално искуство спротивно на било кој концепт на сексуалност.

Зошто вака и праиш? Мене па жал ме фаќа, искрено.

Па нормално. И по темите кои ги отвараш, а и по длабочините на дискусиите кои ги водиш, се гледа дека си високообразувана личност. Не смееш да си дозволиш да се дружиж со секого. Замисли седнуваш до некој бравар и тој ти вели дека нему не би му сметало жена му да оди кај пријател гинеколог затоа што посетата на гинеколог е генерално искуство спротивно на било кој концепт на сексуалност.

Катастрофа е твоево мислење, ако имаш нешто лично пиши ми во лп, не јс откривај својата глупост и простотилак на оваа тема....отвори си некоја твоја подлабооооооооокА..

Мене за вакви малограѓански кокошки воопшто не ми е жал. Тоа треба да се искуби под итно.
Што красен човек лежи позади таа ароганција....па имај малку осет пи*** му мајчина. Што добиваш со ова?

Катастрофа е твоево мислење, ако имаш нешто лично пиши ми во лп, не јс откривај својата глупост и простотилак на оваа тема....отвори си некоја твоја подлабооооооооокА..

Немам попаметна работа, ќе разменувам пп со кокошки.
Автоматски споено мислење:

Што красен човек лежи позади таа ароганција....па имај малку осет пи*** му мајчина. Што добиваш со ова?

Јас ништо, таа се надевам барем малку. Спознанието за сопствениот простотилак е веројатно прв чекор кон лечење од истиот. Се надевам дека барем малку ќе сфати. Кога ќе видиш, навистина сум срце од човек, правам добри дела.

Немам попаметна работа, ќе разменувам пп со кокошки.
Автоматски споено мислење:

Јас ништо, таа се надевам барем малку. Спознанието за сопствениот простотилак е веројатно прв чекор кон лечење од истиот. Се надевам дека барем малку ќе сфати. Кога ќе видиш, навистина сум срце од човек, правам добри дела.
И ти за мене најде да збориш, а изгледа употребуваме ист канализација метод само друга таргет група...

Се гледаме во петок! :smirce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom