Ваша реакција и помош

• Креатор на темата Креатор на темата Cuklevvmachine
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска годините дали биле тинејџери, дали биле во дваесетите или во триесетите години ... значи едно е да комуницираш со некоја особа преку ФБ или по мобилен, но после во живо кога ќе се видите е оној реалниот момент, едно е тастатура и жица, а друго е реалноста ... можеби дечкото ставил слика од Бред Пит на аватарот од профилот, но во реалноста е далеку од изгледот на Бред Пит и девојката поради тоа што не и се допаднал го изигнорирала, но истото може да биде и обратна дешавка машкото да ја изигнорира девојката бидејќи она на него нема да му се допадне кога ќе ја сретне во живо !
П.С. Така да мислам дека случајов е разрешен ... the myth is busted OK !

Очигледно кокошката незнае каде јајцето да го снесе...

Пиши и на фб нешто на шала како нешто демек еј ми заборави здраво да ми кажеш или слично а можеби е од тие кокошки што дреме по цел ден на фб од досада и само се допишува со секој и секого само затоа шти и е досадно.

Па вака, сакам да видам како ќе изреагирате. Си пишуете со некое девојче на фб се имате многу си пишите цело време и иди момент таа иде кај вас во тоа место што живеете и не сака здраво да ви направи јас незнам може помош некој?
Јака муда не сакала здраво да ти речи.Има и пострашни работи во животов,на пример да ја земиш за жена!

Девојката е чист пример дека сме сите јаки на тастатура :)

После си оди од тука и ми вика некјеш здраво да направеш

И Титаник вака романтично почна, па се у курац отиде цел брод потона се исподавија таму... :nesumjas:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom