Gadfly Baba
Registered Loser
- Член од
- 20 февруари 2007
- Мислења
- 997
- Поени од реакции
- 21
- Веб-сајт
- xiperius.deviantart.com
AAAA ВРЕМЕВООО!!!
Шо ќе се праи сега???
Шо ќе се праи сега???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
) Рандом-збор-кој-опишува-комплетно-душевно-задоволство! За-влакно-до-совршенство(т.е. за Линија и Дишем шо не ми ги сФиреа..).И покрај низата малери шо ми се десија додека да стигнам до Хард-Рок, коа почнаа со Коло ме одведоа у друга димензија(не претерувам!). И со Ђуле си мафкафме у тек на целиот концерт (гератофил сум, шо да праам
), многу добар контакт имаше со публиката... Ко беше Земља Чуда... не знам.. неам више зборови... се’ на се’ беше еден од подобрите концерти на кои сум била...Аааааааааа лудница! Закон! Екстаза! Оргазам! Нирвана! (не групите) Рандом-збор-кој-опишува-комплетно-душевно-задоволство! За-влакно-до-совршенство(т.е. за Линија и Дишем шо не ми ги сФиреа..).И покрај низата малери шо ми се десија додека да стигнам до Хард-Рок, коа почнаа со Коло ме одведоа у друга димензија(не претерувам!). И со Ђуле си мафкафме у тек на целиот концерт (гератофил сум, шо да праам
), многу добар контакт имаше со публиката... Ко беше Земља Чуда... не знам.. неам више зборови... се’ на се’ беше еден од подобрите концерти на кои сум била...
). Остај тоа што свиреа одлично (тоа го прават многу бендови), но врската со публиката беше лудница! Младичот најкултурно не фати мене и другарка ми за рака (а ние него за колено :pos2: ) и не ја миеме таа рака веќе!! Ми ја истрошија цела енергија, ама да свиреа вечер пак, пак ќе идев!!!Концертот беше еден од поубавите во Скопје. Со друштвото фативме први борбени редови (ми зујат ушите и денес). Остај тоа што свиреа одлично (тоа го прават многу бендови), но врската со публиката беше лудница! Младичот најкултурно не фати мене и другарка ми за рака (а ние него за колено :pos2: ) и не ја миеме таа рака веќе!! Ми ја истрошија цела енергија, ама да свиреа вечер пак, пак ќе идев!!!