Van Gohg - Skopje, 19.09.2007 - Hard Rock

• Креатор на темата Креатор на темата Gadfly Baba
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nema da vrneeeeeeee, taka vikaat..... da se nadevame..... abe rock'n'roll e ova ili sto e? pa i da vrne! Vazno e da ima zurka!!!!!!

И за Placebo беше вака и тврдеа дека нема да врне, па не врнеше... Се надевам дека ќе престане и нема да го откажат концертот...:se_ molam

AAAAAAAAAA КОНЦЕРТОТ!!!

Што ќе се праи сега???

Аааааааааа лудница! Закон! Екстаза! Оргазам! Нирвана! (не групите :) ) Рандом-збор-кој-опишува-комплетно-душевно-задоволство! За-влакно-до-совршенство(т.е. за Линија и Дишем шо не ми ги сФиреа..).И покрај низата малери шо ми се десија додека да стигнам до Хард-Рок, коа почнаа со Коло ме одведоа у друга димензија(не претерувам!). И со Ђуле си мафкафме у тек на целиот концерт (гератофил сум, шо да праам :pos: ), многу добар контакт имаше со публиката... Ко беше Земља Чуда... не знам.. неам више зборови... се’ на се’ беше еден од подобрите концерти на кои сум била...

Аааааааааа лудница! Закон! Екстаза! Оргазам! Нирвана! (не групите :) ) Рандом-збор-кој-опишува-комплетно-душевно-задоволство! За-влакно-до-совршенство(т.е. за Линија и Дишем шо не ми ги сФиреа..).И покрај низата малери шо ми се десија додека да стигнам до Хард-Рок, коа почнаа со Коло ме одведоа у друга димензија(не претерувам!). И со Ђуле си мафкафме у тек на целиот концерт (гератофил сум, шо да праам :pos: ), многу добар контакт имаше со публиката... Ко беше Земља Чуда... не знам.. неам више зборови... се’ на се’ беше еден од подобрите концерти на кои сум била...

Се како што кажа NaTaLi :beer:

Концертот беше еден од поубавите во Скопје. Со друштвото фативме први борбени редови (ми зујат ушите и денес:vozbud: ). Остај тоа што свиреа одлично (тоа го прават многу бендови), но врската со публиката беше лудница! Младичот најкултурно не фати мене и другарка ми за рака (а ние него за колено :pos2: ) и не ја миеме таа рака веќе!! Ми ја истрошија цела енергија, ама да свиреа вечер пак, пак ќе идев!!!

znaci sepak se odrzalo?! a kade, vo letnoto?
lele ama mi e krivo... a tolku sakav da idem, dogovoreno bese se i vremevo zaeba...

Концертот беше еден од поубавите во Скопје. Со друштвото фативме први борбени редови (ми зујат ушите и денес:vozbud: ). Остај тоа што свиреа одлично (тоа го прават многу бендови), но врската со публиката беше лудница! Младичот најкултурно не фати мене и другарка ми за рака (а ние него за колено :pos2: ) и не ја миеме таа рака веќе!! Ми ја истрошија цела енергија, ама да свиреа вечер пак, пак ќе идев!!!

Значи вие бевте тие најпоке шо вриштеја. Закон беше навистина, една од подобрите свирки на која сум бил. Поздрав:helou:

Ми се лоши од овие Ван Гог почнувајќи од претенциозното име преку лошата музика и на крај, ебаниот педерски стил кој го имаат во последно време.

lele kako be ne bef kolku mi e krivo!!!!!!!!!!1
KAO LINIJU, TANKU LINIJU, KAO ZEMJA VODU, ZELIM TE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom