Van Gogh

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
aj balgovremeno da me informirate dokolku slusnete nesto za van gogh deka ke idat u makedonija

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Ме потсети постот за Егзит, дека каснеле... Читав пред некое време нешто по нетов, и сите се жалеа дека се многу непрофесионални, во последен момент откажувале концерти, си каснеле со саати на настапите...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
KohlBass напиша:
Ме потсети постот за Егзит, дека каснеле... Читав пред некое време нешто по нетов, и сите се жалеа дека се многу непрофесионални, во последен момент откажувале концерти, си каснеле со саати на настапите...
4-5 саата богами се претеризам, ама за нив вреди да ги чекаш! Имаше пред месец-два интервју на ТВ со Џуле, кажа дека секогаш си останувале доследни на тоа шо се и професионално си ја вршеле работата, нешто као имале лоши периоди кога не им се продавале карти, али и само 10 души да биле, никогаш не откажувале настап или концерт! А тоа за каснењето.........:toe:

Член од
20 август 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
Можеби не се изразив добро првиот пат.

Почнаа со задоцнување од толку време, но мислам дека имаше грешка во најавениoт line-up за вечерта, односно дека ние знаевме дека нашиве ќе почнат во погрешно време, па слушавме различни глупости in between додека дојдат Van Gogh.
А кога се појавија свиреа многу подолго од предвиденото.

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Neko te ima nocas. Најдобра нивна песна

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Black Rose напиша:
4-5 саата богами се претеризам, ама за нив вреди да ги чекаш! Имаше пред месец-два интервју на ТВ со Џуле, кажа дека секогаш си останувале доследни на тоа шо се и професионално си ја вршеле работата, нешто као имале лоши периоди кога не им се продавале карти, али и само 10 души да биле, никогаш не откажувале настап или концерт! А тоа за каснењето.........:toe:
Незнам за тоа, немам такво лично искуство, само кажав дека така се збореше. Сигурно они нема да признаат дека не се професионални.

Член од
20 август 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
http://www.bagicommunications.com.mk

Ван Гог во Скопје, 19.09 во летниот Хард Рок. Карти Југотон, Чув де чув и Хард Рок

:vozbud:

Уште не е најавено на нивнот сајт, веројатно заради подготовките за US турнејата.

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не ги слушаме не ги сакам. Едно интересно песниче има ама не знам као се викаше.
Да нема недоразбирања сум ги преслушал и не ми оставиле ама баш никаков впечаток-не се лоши ама не се ни добри.

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Зошто никој не ја спомна Луда Луда,па супер песна е.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
NEKO TE IMA NOCAS NEKO TE VOLIIIII NEKO TE IMA TO NISAM JAAAAAAAAAAAAAAA TO NISAM JAAAAAAA

ima edna sea sto ja slusav i epten mi se bendisa... Tanka nit se vika

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
како не!многу супер група!многу супер музика!иако последниот албум не им е несто посебно!омилени песни:делфин,списак разлога и др. кои сега не ми текнуваат како се викаат!

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Јееееееееееејјјјјјјјј!!!!!!!!!!
Официјално е, 19.09 во Скопје!!!
http://musicvangogh.com/homem.htm
Супер, идам дефинитивно. Конечно да го слушнам најновиот албум ,,Коло‘‘ во живо. Ми се сфиѓа цел албум, а посебно: Вртелешка, Пластелин, Дишем, Списак Разлога, Део око тебе и Емигрант. :pipi:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Топ се, супер песнички имаат. Поготово онаа Neko te ima nocas...

Kajgana Shop

На врв Bottom