Dzis veruavaj deka nemam otvoreno hauba da proveram nesto, kaisot ne ni mi teknalo da go proveram zatoa sto za nego gledam izminata kilometraza, pred da trgnam na pat moze samo da go dopolnam kazanceto za voda za brisaci i kraj.
Ako si napravil ti proverka kaj tebe pred da ti se skine kaisot ke si primetel deka kaisot ne ti e ok?
BTW mozam da zamislam kakov covek si po ovoj post sto go pisa:
Дојде и тој ден... Мислев дека никогаш нема да кажам, ама сум сопственик на Голф 1 :kesa:. Од денеска сите мои лоши работи за Голф ги повлекувам :helou:. Инаку моделот е произведен 1975 под хауба има 1.6 карбураторски бензин (моментално во неисправна состојба со минимален дефект). Намерата ми е... GTI- реставриран

. Слики од возилото и повеќе инфо на темата за реставрација.
Kupi golf od 1975!!! ( NE NI MOZAM DA ZAMISLAM STO BI PISAL AKO IMAS GOLF II (vo ispravna sostojba )) i gi povlece site losi raboti sto si gi kazal za golf. Znaci sto imas vo garazata ili pa STO MOZES da imas toa e najdobro, ke mi bide zadovolstvo ako ne vrakas veke na moite postovi, ne mi se diskutira so tebe za koli, koga bevme pomali vaka pravevme, sto ima tato toa e najdobro.