Услуги за достава на храна.

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.547
Поени од реакции
8.700
И во нашава држава Македонија ги има 2-3 но сепак како фирма услуга не се достапни низ цела Македонија. Највеќе застапени се во Скопје.

Знам дека другиве градови се мали и повеќето ресторани се во делот на градот во кој највеќе има движење на луѓе и може да си дозволат брзо да стигнат да нарачаат директно во ресторанот. Но ме интересираат ваши мислења дали овие услуги можно е да заживеат во Македонија и да се користат се повеќе и повеќе?

Јас мислам начинот на живот кој го живееме брз и динамичен скоро цел ден на работа, или немање време за готвење дома би требало да се причини да вакви услуги се користат.

Последно уредено:
Како нема услуги за достава на храна? Има и тоа многу. И не само во Скопје.

Како нема услуги за достава на храна? Има и тоа многу. И не само во Скопје.
Мислам на оние што не се директно од самиот ресторан туку оние како Кликни Јади и слични што не се достапни низ цела Македонија.

Кликни јади е највеќе присутен во Скопје. Живеам во Тетово и Кликни јади не е достапен. Имаше оглас за работа во овој град ама ништо изгледа.

Мислам на оние што не се директно од самиот ресторан туку оние како Кликни Јади и слични што не се достапни низ цела Македонија.

Кликни јади е највеќе присутен во Скопје. Живеам во Тетово и Кликни јади не е достапен. Имаше оглас за работа во овој град ама ништо изгледа.
онлајн услуга таква нема, ама имаш одредени места у Тетово (нпр. Food Land) што цели оброци ќе ти спрема, па дури и за цела недела секој ден свежо припремени, секој ден различно + достава, само треба да се договориш.

Многу глупо ми е за достава , кога правиме муабети ,се во близина на кај што живееш -2 км ,им правиш нарачки, ти наплаќаат плус за порачка или мора над 400 да си шо е глупо .

СО ЗАКОН мора одма забрана .

Пишал бесплатно достава за јадење у реон Карпош,Ѓорче ... Му нарачуваш,абе тоа ни е реклама , мора да имаш +400 нарачка ....

Па мочана Костарика од факинг Центар ми носи за 200 денари и супер се :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom