USB Flash Data Travel Drive Take MS 2.0

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
USB Data Travel 1024mb - 1000 denari
USB Data Travel 2048mb - 1500 denari
USB Data Travel 4096mb - 2400 denari

ms_take_ms.jpg

logo_takems.gif

alfamobil@on.net.mk www.alfamobil.com.mk i pvt.

Некрофилија....од кај можам да ги земам овие?(од Гевгелија сум)Овде е 1600 едно такво и гледам дека имаш поевтино па да искористам...ако се е у ред јас у Сабота би требало да дојдам во Скопје(преку школо идеме на лизгалиште ама би требало и во центарот да не остават да се рашетаме...ај кажи кај се наоѓаш ако си негде близу таму да дојдам,или ако не со такси можда ќе биде работата:zlo:)

pa mene mobilarata mi se naoga kaj drzavna bolnica t.e. nakaj patot za drzavna bolnica na pocetok na vodnjanska megu dvata semafori kaj ramstore nema sansi da promasis tuka ima edna avtobuska, villa cafee i Alfa Mobil.

p.s. ne mi ja remete te veb stranata seuste mi e u test period a i nemam dovolno slobodno vreme za da pustam ceni.

Некро...јас денеска ојдов и дојдов од Скопје,но следната сабота можно е пак да дојдам,до тогаш ако можеш стави ме на мсн,па ќе ми објасниш кај се наоѓа тоа овака сеа као ми кажуваш не можам добро да те сватам:toe:

неам мсн... аман а сите ми бараат... али не можам да инсталирам.

значи од центар идеш накај рамстор. Стигнуваш до рамстор. Од рамстор идеш кај паркинго и од паркиног ке видиш пред тебе една огромна широчина загардена со лимови и нешто како паркинг од кал така напраено огормно нема шанси да промашиш иди по паркингот право едно 20 метри и ке искочиш на една главна улица од десно ке го видиш новиот локал на рамстор пред тебе ке биде паркот на новинарите одма до неа една виоска зграда НИП Нова македонија, налево идеш накај државна болница... иди накај државна болница едно 15 метри и од лева страна нема шанси да промашиш десно од мене кафана лево од мене вила кафе јас у средина со 7-8метри долга реклама Алфа мобил сервис ?! ако не пиши ми на мејл alfamobil@on.net.mk daj mi tel pa koga ke dojes u sk ke mi ajvis i ke ti objasnam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom