Ф
Фил Ајви
Гостин
За ритрнот нормално дека ќе проба така во таква ситуација, рулет беше во прашање ама ете го крена психички и од тогаш изигра маестрално.
Ех па ти, зар сумњаш дека сум го чул у живо, или боље речено на увцеОва го можат само најдобрите. А бе не вреди да ве цитирам, ама сега повелете поза 69.
Милојко, за Маршот имаш частење, ама тоа треба во живо да го слушнеш, да се најежиш!!!
И тоа ме прави уште поголем фан на Милан. Иако си од спротивен табор, еве ти лајк!На крај само за него се потпиша на дрес од Милан.
Па затоа ти кажав да се најежиш. Она за частењето још увек важи.Ех па ти, зар сумњаш дека сум го чул у живо, или боље речено на увце
Ги имаше и Федерер тие удари на времето.Не е Федерер слабак, Ноле е јак. Ова беше Clash of titans веројатно најдобриот натпревар што некогаш сум го гледал. Ретрнот на 40:15 беше најдобриот ретрн на сите времиња.
А со што Ноле го заслuжува тој третман, ау да, заради мислењето кое го имаат америте кон Србија ...Да не треба посебен третман за најкултурнит дечко на турнејата? Каков си ти такви и ке бидат према тебе.На исто ниво на понашање паднаа како него.И оприметуваш дека не личи? Културен поздрав од тенисерот и ист таков одговор од публиката е она што претставуваше тенисот до пред некое време.Ни тенисот не е тоа што беше.А на некого тоа му се свиѓа, се додека не го осети на своја кожа.
Таквите моменти често биле пресвртница во многу мечеви.Ова се тенисери кои тешко паѓаат во очај за време на меч без разлика колку е резултато.Еден таков поен во таква ситуација може да направи многу.Секоја чест за упорсноста, пак ке речам Новак изненадува годинава.До лани беше само голем талент кој играше феноменално ама од глупости не можеше да ја надмине таа психичка бариера и да го направи тоа за што имаше потенцијал.Би сакал ова да беше финале, фантастична атмосфера и одличен тенис.Не верувам дека било кој од другата полуфинална двојка ке пружи ваков отпор.Надал и покрај добрата игра последниве неколку меча не верувам да направи нешто посериозно против Џокович.За ритрнот нормално дека ќе проба така во таква ситуација, рулет беше во прашање ама ете го крена психички и од тогаш изигра маестрално.
Надал не игра досаден тенис. Ноле игра. Врска немаш.И што ако ги имитира другите? Што ако има смисол за хумор?
Џоковиќ покажува што е всушност спортот, забава, не облигација. Подобро да го гледам Ноле отколку ладнокрвните Роже и Надал кои нит карактер покажуваат нит вистински спортски дух.
Јас никогаш го немам навредено Надал, му го имам критикувано начинот на игра затоа што навистина мислам дека игра досаден тенис.
Резултатите од 2011 си го кажуваат своето.
Зошто да не го употребуваме, ко цел тениски критичарски свет го употребува? Федерер е најдобриот тенисер на сите времиња. Негирај ме.Направи што направи стариот утре на ред сме ние,и онака не знам ни како успеа толку да изигра Федекс,се надевам Рафа ќе го избриши сега на лузеров,па утре да се пресметаме.И да,не го употребувајте тој зборот ,,на сите времиња,, испаѓате полтрони.