Da sekako.Koga se upishuvav ushte na 5 septemvri(vtor upisen rok).gbbСе имаш ли претходно регистрирано?
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da sekako.Koga se upishuvav ushte na 5 septemvri(vtor upisen rok).gbbСе имаш ли претходно регистрирано?
Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Ти неможеш да одбереш професор.А ако сакаш да ги видиш барај ги на страната на факултетот или во распоредот акп ви е искоченДечки знае некој да ми објасни како се одбира професор на iknow? Само за задолжителните предмети ги пишува професорите.
Da sekako.Koga se upishuvav ushte na 5 septemvri(vtor upisen rok).gbb
Mozebi...neznam.Poshto jas posle toa stisnav na "zaboravena lozinka"(mislam taka beshe)za da na mail mi pratat nova lozinka i jas se najavam,ama mi veli deka email adresata ne postoi vo sistemot.E sega ako mi pratat neshto oni samite shto e malce verojatno,kje moram da odam da si prasham na fakultet shto e rabotata.Значи вие што неможете да се најавите,треба прво на емаил да добиете лозинка со која ке можете да се најавите и веднаш потоа ја менувате..до тогаш џабе пробувате
Оригинал можеш а мислам и оригинали бараат. Инаку да, можеш да си ги земеш.Некаде не се плаќа а некаде по 50ден. само треба.дали за уписи во мк потребно е дипломата и свидетелствата да се заверени или може така оригинал да се однесат ?
и дали доколку потоа сакам да си ги земам документите кје треба да платам пари, ако да, колку?
Запишувањето се врши само со оригинални документи, а исто така потпишуваш согласност за неподигање на документите во рок од 3 месеци.дали за уписи во мк потребно е дипломата и свидетелствата да се заверени или може така оригинал да се однесат ?
и дали доколку потоа сакам да си ги земам документите кје треба да платам пари, ако да, колку?
Пријавувањето се врши во факултетите каде што сакаме да студираме така ли? Не е само во еден
Aj збор два за економскиот кој смер е подобар-полош и општо како е за работа со него?